Βαθμολογία

Νέα σελίδα στην Ξάνθη

Ο υποβιβασμός των Θρακιωτών στη δεύτερη κατηγορία συνέπεσε με την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον ομογενή επιχειρηματία, Βασίλη Παπαδημητρίου.

Ο Τόνι Πόποβιτς θα΄ναι ο νέος προπονητής όπως έχει γίνει γνωστό, την ώρα που με γοργούς ρυθμούς…τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με πηγές του SDNA, ο Ανδρέας Τάτος αποτελεί μία από τις πιο ηχηρές κινήσεις που ετοιμάζεται να…πυροδοτήσει η Ξάνθη στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από 1,5 χρόνο θητείας στην τουρκική Αλτάι κατέθεσε προσφυγή κι έμεινε ελεύθερος, έχοντας γράψει την περασμένη σεζόν στο κοντέρ 30 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ.

Παρεμπιπτόντως, ο Τάτος θα επαναπατριστεί τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από τον Άρη και τη μετακόμισή του στην Τουρκία για λογαριασμό της Ελάζιγκσπορ.

Προς συμφωνία και με Παπάζογλου – Γιαννακόπουλο – Στάθη!

Εκτός όμως από τον Τάτο, άλλοι τρεις παίκτες προϋπηρεσία στα γήπεδα της Super League βρίσκονται – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ξάνθη για την μεταξύ τους συνεργασία.

Ο λόγος για τον 27χρονο τερματοφύλακα, Νίκο Γιαννακόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό, τον 31χρονο στόπερ, Τάσο Παπάζογλου που δεν συνεχίζει στη Ζίρα απ΄το Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνίστηκε (11 συμμετοχές) τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τον 33χρονο δεξιό μπακ, Γιάννη Στάθη που αγωνίστηκε το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν στο Αιγάλεω.

Πηγή: sdna