Βαθμολογία

Επιστρέφει στο «σπίτι της» η Μάνδρα και σε νέα κατηγορία (PICS – VIDEOS)

Νέα χρονιά ξεκίνησε για την Μάνδρα, εδώ και μία εβδομάδα που ξεκίνησε την προετοιμασία της και θα αγωνίζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όσον αφορά τον σχηματισμό της ομάδας την τελευταία στιγμή έμαθε πως θα αγωνίζεται στην Α1’ ΕΠΣΛ όπως κατοχυρώθηκε στα χαρτιά, νέος τεχνικός ανέλαβε ο έμπειρος κόουτς κ. Γιάννης Παπαναστασίου με βοηθό του τον κ. Γιάννη Δεσπόπουλο.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Παρέμεινε ο βασικός κορμός της ομάδας όμως ήρθαν και νέα παιδιά για να βοηθήσουν, αναμένονται ακόμη 4-5 προσθήκες και φυσικά το όνειρο της ομάδας είναι να έχει μία άνετη παραμονή και να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο.

Πλάνα από την προπόνηση της Μάνδρας (1) Πλάνα από την προπόνηση της Μάνδρας (2)

Πέρασαν τουλάχιστον 12 χρόνια από τότε που σταμάτησε να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα και πιο συγκεκριμένα το γήπεδο της Μάνδρας χρησιμοποιήθηκε τελευταία χρονιά τότε από την ομάδα του Βουκεφάλα που ερχόταν τότε για να κάνει τις προπονήσεις. Η ανασύσταση της ομάδας έγινε το 2016 και φέτος είναι η 5η χρονιά όπου αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Τέσσερα χρόνια ο σύλλογος δεν είχε γήπεδο έπαιξε σε Κουτσόχερο, Κοιλάδα, Τερψιθέα και Αμυγδαλέα και φέτος επέστρεψε στο σπίτι της.

Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου χρειάζεται βελτίωση…

Βίντεο από το γήπεδο της Μάνδρας σήμερα

Μετά από τόση προσμονή το γήπεδο που παραδόθηκε στην ομάδα από τον Δήμο και της Περιφέρεια δεν είναι σε καλή κατάσταση, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της διοίκησης της Μάνδρας τον Μάϊο το χορτάρι του γηπέδου είχε «καεί», προσπάθησαν να το επαναφέρουν με το πότισμα όμως το γήπεδο δεν παρουσιάζει καλή εικόνα αφού έχει επικίνδυνα κενά το χορτάρι (όπως θα δείτε και στο βίντεο που παρουσιάζουμε) που ελλοχεύουν κινδύνους για τραυματισμούς. Όλοι όπως μας είπαν εκεί στην ομάδα θα προσπαθήσουν έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα μέχρι να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική χρονιά.

ΚΛΙΚ από την προπόνηση

Οι δηλώσεις

Χρήστος Τσολακίδης (Γενικός Αρχηγός)

Γιάννης Παπαναστασίου (προπονητής)

Μάριος Ζούγκα (ποδοσφαιριστής)

Μανώλης Ζούγκα (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Παπαδημητρίου (ποδοσφαιριστής)

Γιάννης Τζήκας (ποδοσφαιριστής)