Βαθμολογία

Το Ναρθάκι στοχεύει ψηλά (PICS – VIDEOS)

Την Δευτέρα (31/8) ο Α.Ο. Ναρθακίου τέλεσε τον καθιερωμένο Αγιασμό με τον πατήρ Κώστα που είναι ο Ιερέας του χωριού. Σύσσωμη παρευρέθηκε η διοίκηση της ομάδας με τον προπονητή κ. Γιάννη Βασιλείου, τους παίκτες καθώς και λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την περσινή χρονιά ο σύλλογος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τον στόχο του που ήταν η άνοδος, αφού δεν ήταν ψηλά στις θέσεις της βαθμολογίας στην διάρκεια της χρονιάς και φυσικά δεν ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα ποτέ.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Είναι διακαής ο πόθος όλων όσων βρίσκονται στην ομάδα για να αλλάξουν κατηγορία εφόσον ποτέ μέχρι τώρα το Ναρθάκι δεν αγωνίστηκε στην Α’ ΕΠΣΛ.

Βίντεο από τον Αγιασμό του Ναρθακίου

Η διοίκηση της ομάδας

Από αριστερά προς τα δεξιά: Θανάσης Λελεντζής (ταμίας), Βασίλης Νάκος (γενικός αρχηγός), Χρήστος Ρούσας (μέλος), Κώστας Καραβαγγέλης (αντιπρόεδρος), Ηλίας Παπαδόπουλος (μέλος).

Η διοίκηση λοιπόν κράτησε τον ίδιο έμπειρο προπονητή κ. Γιάννη Βασιλείου που όπως μας είπε και ο ίδιος πολλά από τα παιδιά που αγωνίζονται σήμερα στην ομάδα τα είχε ξανά όταν ήταν προπονητής στην Ακαδημία Φαρσάλων.

Η ομάδα απέκτησε τους: Κωνσταντίνο Χρόνη (Βαμβακού), Θεοδόση Τσιτσικλή (Βαμβακού), Γιώργο Γκούνη (Βαμβακού), Νίκο Μπανιά (Αναγέννηση Φαρσάλων). Αναμένονται άλλες 2-3 προσθήκες.

Αποχώρησαν από την ομάδα οι: Νίκος Βράκας (Αμπελιά), Βασίλης Σπανός (Γιάννουλη), Ηλίας Βαρελάς (ελεύθερος), Γιώργος Νταϊάκης (ελεύθερος).

Κρατήθηκε ο βασικός κορμός, ενισχύθηκε όμως η ομάδα εκεί που «πονούσε» και νεαρά παιδιά από το χωριό θα στελεχώσουν το ρόστερ. Όπως μας είπε ο προπονητής θέλει να παίξει η ομάδα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο, από την άλλη η διοίκηση έδειξε πως έχει επιθυμία την αλλαγή της κατηγορίας, όμως και οι παίκτες φάνηκε πως μέλημά τους είναι να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά και να τερματίσουν ψηλά.

Βίντεο από την προπόνηση (1) Βίντεο από την προπόνηση (2)

Συνάντηση μετά την προπόνηση στην πλατεία

Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα του Ναρθακίου βρέθηκε σύσσωμη στην ταβέρνα «Η Δροσιά» του κ. Ηλία Παπαδόπουλου όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μέλλον της ομάδας.

Οι δηλώσεις…

Θανάσης Λελεντζής (ταμίας)

Βασίλης Νάκος (γενικός αρχηγός)

Γιάννης Βασιλείου (προπονητής)

Κώστας Αρσενόπουλος (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Καραβαγγέλης (ποδοσφαιριστής)

Λευτέρης Καψιώχας (ποδοσφαιριστής)

Θεοδόσης Τσιτσικλής (ποδοσφαιριστής)