Βαθμολογία

Τα λόγια μας γίνονται πράξη!

Σε μια δύσκολη χρονιά η σύμπραξη όλων των δυνάμεων για το καλό της Αγιάς και κυρίως για το σωματείο του Δωτιέα αποτελούν κύριο μέλημα μας. Ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας με την Ακαδημία Αναστασίου και με τον προπονητή Μάριο Αναστασίου. Ο στόχος μας για αναβάθμιση των Ακαδημιών μας γίνεται πράξη. Με δύο νέα γήπεδα που ετοιμάζονται και με αξιόλογους προπονητές, δημιουργούμε την νέα γενιά ποδοσφαιριστών.

Τρίτη 1/9 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση στις 2.30μμ στο γήπεδο της Αγιάς παρουσία των προπονητών Ντακούλα Βασίλειου, Αναστασίου Μάριου, και του Προέδρου του Δωτιέα Καφανέλη Κυριάκου.

Είναι σαφές ότι με την εξέλιξη αυτή οι Ακαδημίες μας ενισχύονται τόσο αριθμητικά όσο και ποιοτικά, δίνοντας επιπλέον ευκαιρίες στους μικρούς μας αθλητές που θα βρίσκονται υπό την διαρκή επίβλεψη έμπειρων και άξιων ανθρώπων του ποδοσφαίρου στις κατάλληλες και ανανεωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας. Σας περιμένουμε για μια νέα χρονιά γεμάτη προκλήσεις!!

Η Ακαδημία του Δωτιέα από 1/9 αρχίζει τις υποχρεώσεις της. Σε μια χρονιά ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας, δηλώνουμε έτοιμοι τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα,για την εξασφάλιση της ομαλής λειτουργίας της Ακαδημίας.

Όμως το σημαντικό έργο είναι η ανακατασκευή των γηπέδων Νερομύλων και Μεταξοχωρίου με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Δωτιέα και την συνδρομή του Δήμου Αγιάς, όπου σε λίγο καιρό, λόγω της ανακαίνισης του Δημοτικού Σταδίου Αγιάς, θα αποτελέσουν την έδρα μόνο των Ακαδημιών. Ένα έργο που θα αναβαθμίσει τις Ακαδημίες μας. Φέτος τέσσερα παιδιά των Ακαδημιών και συγκεκριμένα οι Χονδροδήμος, Κούκας, Μούσιας και Καρνάβας αποτελούν μέλη της ανδρικής ομάδας, δείγμα της δουλειάς που γίνεται.

*Οι εγγραφές γίνονται καθημερινά από τις 18.00-19.00 στο γήπεδο της Αγιάς.