Βαθμολογία

Φιλικό... σαν να ήταν επίσημο! (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής (30/8) στο ανανεωμένο γήπεδο της Νεάπολης Α’. Ο Ηρακλής Λάρισας αντιμετώπισε την ΑΕΛ Κ19 με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 0-1, ένα αποτέλεσμα που μικρή σημασία έχει…

Του Χρήστου Γκατζούλη

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Σταύρος Κυριζάκης στο 65΄ η ΑΕΛ Κ19 επικράτησε των «κυανολεύκων». Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό και… θύμισε επίσημο ματς! Έτσι λοιπόν οι δύο τεχνικοί (ΧατζηλιάδηςΖιάκας) είχαν την ευκαιρία να δούνε αρκετούς ποδοσφαιριστές και να δοκιμάσουν αρκετά σχήματα.  

Το ματς παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον και παρά την αφόρητη ζέστη κυρίως στο α΄ μέρος αλλά και την κόπωση από τη σκληρή προετοιμασία, τα δύο συγκροτήματα έδειξαν καλά αγωνιστικά στοιχεία, βρίσκονται σε καλό δρόμο και σίγουρα έχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ηρακλής Λάρισας σε ένα ακόμη ματς έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και παρά το γκολ που δέχθηκε ικανοποίησε με την εμφάνισή του, αφού δημιούργησε ωραίους συνδυασμούς, είχε ωραία ανάπτυξη και το μόνο που του έλειπε ήταν το γκολ…

Από την άλλη η ΑΕΛ έδειξε πολύ καλά δείγματα και ικανοποίησε με την εμφάνισή της. Έδειξε πως έχει γίνει πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία και ο χρόνος δουλεύει υπέρ αυτών των νέων παιδιών που «διψούν» για διάκριση μετά και την προώθηση αρκετών παιδιών στην μεγάλη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Στο ματς έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον μεν Ηρακλή να ψάχνει το γκολ κυρίως με τους ιδιαίτερα δραστήριους Γκιουρσάνη και Ζαφειρίου ενώ από τη μεριά τους οι «βυσσινί» πέρα από το γκολ, είχαν ορισμένες καλές στιγμές με τους Μιλτιάδη και Κορτσάρι. Χαρακτηριστικό του φιλικού ματς ήταν ο γρήγορος ρυθμός που είχε μέχρι το τέλος του ματς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Σπηλιόπουλος, Αθανασιάς, Ναρίνογλου, Χατζηλιάδης, Γαλάνης, Μπάμης, Στοΐνοβιτς Λ., Χατζόπουλος, Φώτος, Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης.

Έπαιξαν και οι: Παπαγιάννης, Κακαβίτσης, Στοΐνοβιτς  Χ., Τσαπατώρης, Σκαφιδάς, Μπαλαμώτης, Παπαδάκος, Χριστακέας, Μαυρομάτης, Μούλιας, Ζιάρας.

ΑΕΛ Κ19 (Μ. Ζιάκας): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αγγελούλης, Τερζής, Τσατσελάρι, Τζέλα, Μερσκούρης, Μιλτιάδης, Δρόσος, Κοτρσάρι, Σταμάτης.

Έπαιξαν και οι: Εριόν, Παπακωνσταντίνου, Λυγούρας, Μπαϊράμι, Σούμπασης, Αετόπουλος, Ντούρας, Δεληγιαννίδης, Πλακιάς, Δράκος, Κυριζάκης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Νίτσας με βοηθούς Δημήτρη Κοτούμπα και Δημήτρη Μίχο.