Βαθμολογία

Έτσι θα πορευτεί τη νέα χρονιά o Ηρακλής

Ο μόνος δρόμος για να μπει ξανά σε… ράγες επιστροφής στις επαγγελματικές κατηγορίες και ιδιαίτερα στη Super League αποτελεί για τον Ηρακλή η συνεργασία με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Οι κυανόλευκοι που ουσιαστικά έχουν συμφωνήσει με τον πρόεδρο των… έτερων κυανόλευκων Γιάννη Ζαντόπουλο, έχουν συγκεκριμένο πλάνο, το οικονομικό σκέλος όπως είναι γνωστό θα αναλάβει ο Θόδωρος Δρακόπουλος-απαιτείται όμως και η βοήθεια των επιφανών Ηρακληδέων που βρίσκονται στη σχετική λίστα σύμφωνα με τον Θόδωρο Καράογλου- ενώ έχουν «σφραγιστεί» οι νέες «συνθήκες».

Ποιες είναι αυτές; Η ομάδα σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην προ δεκαπενθημέρου συνάντηση που συγκάλεσε ο ΥΜΑΘ θα λέγεται Ηρακλής Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης, θα φοράει κυανόλευκα ενώ σήμα είναι το Η.

Για την προετοιμασία των παικτών και τις προπονήσεις θα χρησιμοποιείται τόσο το γήπεδο των Αμπελοκήπων όσο και οι εγκαταστάσεις της Μίκρας.

Αυτό που ζητήθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς είναι ο Ηρακλής να χρησιμοποιήσει το Καυτανζόγλειο, το οποίο πρέπει να σημειωθεί ότι θα δηλωθεί ως μία εκ των δύο εδρών που πρέπει να έχει κάθε ομάδα.

Προς το παρόν ωστόσο αυτό είναι ανέφικτο, καθώς στο Στάδιο εκτελούνται έργα, σταμάτησαν εδώ και αρκετό καιρό, και χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν.

Πηγή: metrosport