Βαθμολογία

Μαϊδανός: «Δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι»

Aναλυτικά τι είπε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Μαϊδανός, μετά τη λήξη της εκτός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τον Άρη. Αναλυτικά ο Γιώργος Μαϊδανός:

«Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ήταν ένα δυνατό παιχνίδι για εμάς. Εντάξει το επίπεδο είναι πολύ ανεβασμένο. Πιστεύω ότι στο 0-0 θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στο σκορ, γιατί είχαμε χάσει κάποιες καλές ευκαιρίες. Δε το βάλαμε, το φάγαμε μετά από λίγο, το δεχθήκαμε μάλλον. Συνεχίζουμε, από αύριο κάτω το κεφάλι, δουλειά, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Το ζητούμενο σ' αυτή τη φάση, που βρίσκεται η προετοιμασία είναι ο ρυθμός. Θα πιάσετε έναν αγωνιστικό ρυθμό, ώστε να είσαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος;

«Σίγουρα είναι ο ρυθμός, μετά το κορωνοϊό, ξέρετε ότι είναι δύσκολο να επανέλθουν όλοι οι παίκτες στο 100%. Γι' αυτό δουλεύουμε καθημερινά, ώστε σιγά-σιγά να ανεβάσουμε ρυθμό. Σήμερα ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και συνεχίζουμε».

Εσύ πως αισθάνεσαι, τώρα σ΄αυτό το επίπεδο, με αυτούς τους αντιπάλους;

«Σιγά-σιγά και εγώ προσπαθώ να προσαρμοστώ. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην Α' Εθνική, θα δώσω τα πάντα. Κάθε μέρα δουλεύω με τον προπονητή μου, ώστε κάθε μέρα να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος».