Βαθμολογία

ΕΠΣ Καρδίτσας: Απαγόρευση φιλικών αγώνων

Επιπτώσεις και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό έχει η απόφαση της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για την παράταση των μέτρων στο ν. Καρδίτσας για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού. Όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Καρδίτσας απαγορεύεται η πραγματοποίηση φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου ενώ θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις προπονήσεις (αρχικά είχε γνωστοποίησει περιορισμό 9 ατόμων ωστόσο αφαιρέθηκε ο συγεκριμένος περιορισμός με διορθωμένη ανακοίνωση).

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣΚ (ορθή επανάληψη): Για δύο επιπλέον εβδομάδες παρατείνονται τα ήδη ισχύοντα μέτρα στην Π.Ε. Καρδίτσας λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού ανακοίνωσε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου από το Υπ. Υγείας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Ν. Χαρδαλιάς.

Μετά από επικοινωνία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σας ενημερώνουμε ότι: Μέχρι την είσοδο στον αθλητικό χώρο πρέπει να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα που ισχύουν ήτοι, μάσκα, αποστάσεις, απολυμαντικά. Επίσης δεν επιτρέπεται η διεξαγωγή φιλικών αγώνων μέχρι νεωτέρας.

karditsaLive.Net