Βαθμολογία

Γράφει ιστορία στην Α1’ ΕΠΣΛ η Φορτούνα Κουτσοχέρου (PICS – VIDEOS)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά η Φορτούνα Κουτσοχέρου που αγωνιζόταν στην Β’ τοπική κατηγορία αφού κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Α1’ ΕΠΣΛ και όπως μας είπε ο προπονητής κ. Σπύρος Ευαγγέλου, είναι ιστορική η στιγμή αφού για πρώτη φορά ο σύλλογος αγωνίζεται σε αυτή την κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η διοίκηση θέτει και πάλι τον στόχο της τη νέα χρονιά, κρατώντας τον επιτυχημένο κόουτς κ. Σπύρο Ευαγγέλου και το μεγαλύτερο μέρος του περσινού κορμού, έγιναν όμως και αρκετές προσθήκες νέων παιδιών.

Η φιλοσοφία της ομάδας στηρίζεται καθαρά στο ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο που θα κοιτάξει να παίξει στη νέα κατηγορία και θέλει όλο αυτό που κάνει να έχει καθαρά ερασιτεχνικό χαρακτήρα.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Το γήπεδο είναι σε πολύ καλή κατάσταση, τα αποδυτήρια πολύ οργανωμένα και δεν μένει παρά να ολοκληρώσει την προετοιμασία της η ομάδα για να ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις της στην Α1’ ΕΠΣΛ.

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)

Οι μεταγραφές

Λάζαρος Κουτρουμπής (Γιάννουλη), Σταύρος Τασούλης (Κουλούρι), Νίκος Τσακουρίδης (Ιπποκράτης), Στέφανος Κουταλιάς (Ιπποκράτης), Αλέξης Τσιούτσιας (Οικονόμος Τσαριτσάνης).

Τα φιλικά

5/9 Νεοχώρι Τρικάλων – Κουτσόχερο

12/9 Αμπελωνιακός – Κουτσόχερο

15/9 Κουτσόχερο – Δαμασιακός

19/9 Κουτσόχερο – Ομόνοια

22/9 Γαλήνη – Κουτσόχερο

26/9 Συκούριο - Κουτσόχερο

Οι δηλώσεις

Βαγγέλης Μπακογιάννης (αντιπρόεδρος – ποδοσφαιριστής)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την άνοδο της ομάδας μας, βέβαια θα θέλαμε να ολοκληρωθεί η περσινή χρονιά αλλά είναι ευπρόσδεκτο και έτσι όπως έγινε αφού κατακτήσαμε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε τη φετινή χρονιά στηρίζοντας τον προπονητής κ. Σπύρο Ευαγγέλου που κάνει καταπληκτική δουλειά. Έμεινε στην ομάδα ο βασικός κορμός και έγιναν και αρκετές προσθήκες, δεν μένει παρά με την δουλειά να «δέσουν» οι παλιοί με τους νέους παίκτες. Θέλουμε η ομάδα μας να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα να κρατήσει τον ερασιτεχνικό της χαρακτήρα».

Βασίλης Ανδριώτης (γενικός αρχηγός)

«Για 3η συνεχόμενη χρονιά βρίσκομαι στην ομάδα, εκτός από γενικός αρχηγός είμαι πάντοτε δίπλα στον προπονητή αλλά και στους παίκτες σε ότι και αν χρειαστούν. Αγαπώ πολύ την ομάδα και θέλω να βοηθήσει από όποιο πόστο και αν βρίσκομαι».

Σπύρος Ευαγγέλου (προπονητής)

Χρήστος Μπαταβάνης (τερματοφύλακας)

Σταύρος Τασούλης (ποδοσφαιριστής)

Στέφανος Κουταλιάς (ποδοσφαιριστής)

Ηλίας Καλφούντζος (ποδοσφαιριστής)

ΚΛΙΚ από την προπόνηση