Βαθμολογία

Η Παναγή έφορος στην Ακαδημία του Αστέρα Μελισσοχωρίου…

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Διεύθυνση Ακαδημιών του Αστέρα Μελισσοχωρίου καθώς τη «θέση κλειδί» της Εφόρου των Τμημάτων Υποδομής, ανέλαβε η πολυσχιδής και ιδιαίτερα ενεργή στην τοπική κοινωνία της Λάρισας, κ. Μαρία Παναγή!

Ο κ. Λεωνίδας Μπουρντένας καλωσόρισε θερμά την κ. Παναγή στην οικογένεια του Αστέρα και την ευχαρίστησε για την αποδοχή της πρόσκλησης που της απηύθυνε. Μεταξύ άλλων ο κ. Μπουρντένας ανέφερε στον χαιρετισμό του:

«Το σωματείο του Αστέρα διοικείται από συμβούλιο το οποίο είναι υπεύθυνο για την επιλογή των προπονητών και την οικονομική διαχείριση του συλλόγου. Ένας σύλλογος όμως δεν είναι ποτέ μόνο αριθμοί και συμβούλια! Είναι οι άνθρωποι που τον διαμορφώνουν και του χαρίζουν υπόσταση όντας ζωντανός οργανισμός που εξελίσσεται! Το ευαίσθητο τμήμα της Ακαδημίας του Αστέρα είναι η «ψυχή» μας και για το λόγο αυτό θέλουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας! Η κ. Μαρία Παναγή είναι ιδανική να αναλάβει τη θέση «κλειδί» της Εφόρου, ιδιαίτερα τώρα που λειτουργούμε με όραμα ανάπτυξης και νέα φιλοσοφία υπό την αιγίδα του ΟΑΣΠΕ. Η νέα μας Έφορος είναι εργαζόμενη μητέρα 5 αγοριών και ιδιαίτερα δραστήρια στην τοπική κοινωνία της Λάρισας. Είμαστε σίγουροι πως θα συμβάλλει τα μέγιστα με τις προτάσεις της ως προς τη βελτίωση της Ακαδημίας!

Άλλωστε θυμίζουμε ότι οι έφοροι είναι διοικητικοί εκπρόσωποι ενός σωματείου και κάνουν προτάσεις για τη βελτίωση και την εξέλιξη του συλλόγου. Ακολουθούν την ομάδα στους αγώνες, επιλύουν «ενδοοικογενειακά» τυχόν προβλήματα με την συνδρομή των άλλων γονέων, παρακολουθούν προπονήσεις, ενημερώνουν τους γονείς για τυχόν αλλαγές προγράμματος μεταφέροντας στο διοικητικό συμβούλιο τη γενική εικόνα της ομάδας.

Οι έφοροι κατέχουν διευθυντική θέση μέσα στην Ακαδημία, συντονίζουν και παρίστανται στις κοινωνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο σύλλογος! Καλωσορίζουμε την κ. Παναγή στην οικογένεια του Αστέρα και της ευχόμαστε καλή δύναμη στο ωραίο έργο της!» κατέληξε ο κ. Μπουρντένας.

-Από τη μεριά της η κ. Μαρία Παναγή αποδεχόμενη την πρόσκληση, ανέφερε:

«Με το αίσθημα της ευθύνης που με διακατέχει, την ευαισθησία και αγάπη μου προς τα παιδιά, αλλά και τη χαρά που μου δίνει η προσφορά, παρόλο των πολλών και πολλαπλών μου υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να μείνω αδιάφορη στην ευγενική πρότασή σας.

Είχα αντιληφθεί τα τελευταία χρόνια ότι ο κύριος Μπουρντένας είχε πρωτοπόρες ιδέες για την ομάδα και θεωρώ ότι πέτυχε τον στόχο του αρχικά με την επιλογή του προπονητή, του κυρίου Βασιλειάδη και όπως διαφαίνεται και με όλες τις υπόλοιπες ενέργειες και συνεργασίες του, όπως αυτή του ΟΑΣΠΕ.

Είναι εντυπωσιακός ο συνδυασμός του επαγγελματισμού τους και της ευαισθησίας και φροντίδας που δείχνουν προς όλα τα παιδιά της Ακαδημίας του Αστέρα, ανεβάζοντας και την ψυχολογία τους.

Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όλοι είναι ότι μέσα από το ποδόσφαιρο στόχος δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά πρώτιστος καλούς και σωστούς ανθρώπους με ήθος, με ευσυνειδησία, με πνεύμα ομαδικότητας και υγιούς ανταγωνισμού, εφόδια που θα είναι απαραίτητα για την μετέπειτα πορεία της ζωής τους και δευτερευόντως φιλίες, διασκέδαση και όμορφες αναμνήσεις από τα ποδοσφαιρικά τους χρόνια.

Η διαφορετικότητα που είδα στην Ακαδημία του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΛΛΙΣΟΧΩΡΙΟΥ, που ξέφευγε από όλα τα άλλα πρωτοκολλά που είχα συνηθίσει, με έκανε να δεχτώ με χαρά την πρότασή σας. Μπαίνοντας σε μια τόσο νοικοκυρεμένη οικογένεια νιώθω ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη και εύχομαι να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Εύχομαι σε όλα τα παιδία, στα στελέχη, στους νέους συνεργάτες, στους γονείς και φίλους της ομάδας να έχουμε καλή συνεργασία και μια χαρούμενη και χωρίς προβλήματα ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο πρόσωπό μου.

Μαρία Παναγή

·Μητέρα 5 αγοριών

·Καθηγήτρια γερμανικών και βοηθός λογιστή

·Συνέταιρος στην επιχείρηση ΘΕΣΣΑΛΙΑ SECURITY επί 25 χρόνια

·Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πλατυκάμπου επί 10 συναπτά έτη

·Μέλος Τοπικής Κοινότητας Πλατυκάμπου.