Βαθμολογία

Αυξάνονται τα θύματα στην Ελλάδα

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών που βρήκαν τραγικό θάνατο από τον κοροναϊό το τελευταίο 24ωρο. Μάλιστα από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι το πρωί της Πέμπτης έχει γίνει γνωστό πως τρεις άνθρωποι από τον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ειδικότερα σήμερα έχασαν τη μάχη με τον κοροναϊό τρεις άνθρωποι. Πρόκειται για μία 83χρονη, μία 87χρονη και έναν 90χρονο.

Αναλυτικά η 83χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στη Θεσσαλονίκη, στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, κατέληξε τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η ηλικιωμένη έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρόφιμος του γηροκομείο «Εστία Παπαγεωργίου».

Στις 09:15 σήμερα το πρωί τη μάχη έχασε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης και ένας άνδρας 87 ετών, ο οποίος δεν έχει γίνει γνωστό αν προερχόταν από τον οίκο ευγηρίας.

Την ίδια ώρα, ένας 90χρονος άνδρας κατέληξε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Ο 90χρονος ήταν τρόφιμος από το γηροκομείο «Αγία Κυριακή» στο Ασβεστοχώρι.

Ο ηλικιωμένος άνδρας υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή, λόγω πολυοργανικής ανεπάρκειας. Τέλος στις 7:00 το απόγευμα της Τετάρτης είχε ανακοινωθεί ένας ακόμη θάνατος, ένας 85χρονος ηλικιωμένος που φιλοξενούταν κι αυτός στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης.

in.gr