Βαθμολογία

Φιλική ήττα του ΠΟΕ στην Αγριά από το Θησέα

Στο δημοτικό γήπεδο της Αγριάς “Γ. Πασχαλίδης” ο ΠΟ Ελασσόνας φιλοξενηθηκε απο τον τοπικός Θησέα σε ένα καλό φιλικό τεστ προετοιμασίας για τις δύο ομάδες.

Οι Λευτέρης Καλογήρου και Ζήσης Ζιάγκας έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της εκκίνησης της Γ’ Εθνικής, δοκιμάζοντας διαφορετικά πρόσωπα και πράγματα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Θησέας ευτύχησε να προηγηθεί στο 33ο λεπτό. Μετά από λάθος απομάκρυνση της άμυνας της Ελασσόνας, ο Βλάχος με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ νίκησε τον Γούπο για το 1-0.

Το παιχνίδι ήταν γενικά ισορροπημένο, με αρκετές δυνατές μονομαχίες και χωρίς τις πολλές φάσεις.

Οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές ποδοσφαιριστών και σχηματισμών, με το ρυθμό να μην ανεβαίνει κατακόρυφα, κάτι απόλυτα λογικό για το στάδιο προετοιμασίας των ομάδων.

Ο Θησέας κράτησε το σκορ στο 1-0, παίρνοντας έτσι ένα θετικό αποτέλεσμα σε αυτή την άτυπη πρόβα Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Ελασσόνας.

Θησέας (Λευτέρης Καλογήρου): Κουτσιρίμπας, Ιακωβίδης, Βαν Ντε Γούιχε, Γκάγκας, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Βουρδάκης, Τσιανάκας, Βλάχος, Σιώμος, Νιαώτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Ζαχαράκης, Σιγαλάκος, Λίτσος, Δουλάς Κωστούλας, Αντωνούλης Κωστής.

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Μαλάκος, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Γκαμπέτας, Λαζαρίδης, Μπαρλαγιάννης, Ματούλας, Καραγκούνης.

Αγωνίστηκαν και οι: Γκουντζουρέλας, Καραμούλας, Γκαντούνας, Καραγκιότης, Νταμπόσης, Κουκούλης, Μουστάκας, Χατζηβασίλης, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου.

Πηγή: regista.gr