Βαθμολογία

Επετειακή χρονιά με όνειρα στον Παναγροτικό (PICS – VIDEOS)

Επετειακή είναι η φετινή χρονιά για τον Παναγροτικό Νίκαιας αφού κλείνει 80 χρόνια λειτουργίας του (από το 1940).

Της Βάσως Γκατζούλη

Σημαντικό το ότι τη νέα χρονιά βρίσκει τον Παναγροτικό στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από την επιτυχημένη πορεία που είχε την περσινή χρονιά.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Τα νέα αποκτήματα: Γρηγόρης Περήφανος, Χρήστος Χαβίλας, Λευτέρης Μπέτσιος

Η φιλοσοφία της ομάδας αν και άλλαξε κατηγορία δεν αλλάζει αφού όλα αυτά τα χρόνια δίνει μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και ουσιαστικά μέλημά της είναι οι νέοι παίκτες να παίρνουν συμμετοχές και εμπειρίες και να αγωνίζονται στη μεγάλη ομάδα και γιατί όχι να φεύγουν και σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η διοίκηση παραμένει η ίδια με πρόεδρο τον κ. Γιώργο Ακριβούλη, μας μίλησε εκ μέρους της διοίκησης ο πολύ αγαπητός σε όλους και γνωστός κ. Παύλος Ψαθάς ο οποίος είναι από το 1994 στην ομάδα της Νίκαιας, πέρασε αρχικά ως παίκτης, προπονητής στις υποδομές και τώρα παράγοντας. Θέλησε να μας πει πως τη φετινή χρονιά έγιναν πολλά βελτιωτικές κινήσεις από την δημοτική αρχή, την οποία και ευχαριστεί η διοίκηση, όσον αφορά τον αγωνιστικό χώρο αλλά και τον περιβάλλοντα, μας οδήγησε στα νέα αποδυτήρια καθώς και στην αίθουσα συγκεντρώσεων αλλά και τα γραφεία όπου στολίστηκαν με ωραία γκράφιτι.

Εικόνες από την προπόνηση

Εικόνες από τους ανακαινισμένους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου

Προπονητής για 3η χρονιά παραμένει ο πετυχημένος κόουτς κ. Βαγγέλης Μπρισίμης ο οποίος χαίρεται πραγματικά να δουλεύει με τα νέα παιδιά και κάνει το λειτούργημά του με μεγάλη χαρά και αγάπη.

Ο Παναγροτικός Νίκαιας αξίζει να βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣΛ βάση της ιστορίας που έχει διαγράψει και να δουλεύει και να προωθεί ταλέντα που θα μας κάνουν χαρούμενους όταν τα βλέπουμε.

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)

Οι υποδομές

Την Τρίτη (1/9) και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των τμημάτων υποδομής Κ16, Κ14, Κ12, Κ10, Κ8.

Οι δηλώσεις

Παύλος Ψαθάς (γενικός γραμματέας)

Βαγγέλης Μπρισίμης (προπονητής)

Λευτέρης Μπέτσιος (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Ψαρούλης (ποδοσφαιριστής)

Αποστόλης Αγναντής (τερματοφύλακας)

Ηλίας Παπακώστας (ποδοσφαιριστής)