Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: Στην κορυφή της τηλεθέασης η νίκη του Δικεφάλου

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας κέντρισε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον, με τη μετάδοση να βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης. Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League βρέθηκε στο επίκεντρο της τηλεοπτικής προσοχής, το βράδυ της Τρίτης 25 Αυγούστου. Ο Δικέφαλος πήρε τη νίκη - πρόκριση κι ο κόσμος παρακολούθησε καθ' όλη τη διάρκεια τον αγώνα, χάρη στον οποίον η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξασφάλισε την ευρωπαϊκή της συνέχεια για τη φετινή σεζόν.

Όπως μάλιστα αναφέρει το OPEN, το παιχνίδι παρακολούθησαν 2.000.000 τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό. Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του OPEN: "Σε μία δύσκολη εποχή που δεν επιτρέπει στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες, το OPEN έδωσε τη δυνατότητα σε όλη την Ελλάδα, να απολαύσει την κρίσιμη μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας, στην οποία ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της Μπεσίκτας με 3-1.

Ο αγώνας σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού 30,1%, καταγράφοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά στα ανδρικά κοινά, με μέσο όρο τηλεθέασης 52.1% στους άντρες 18-24, 35.2% στους άντρες 25-44 και 45.3% στους άντρες 45-64. Τον αγώνα παρακολούθησαν 1.2 εκατομμύριο τηλεθεατές στο μέσο λεπτό και 2 εκατομμύρια τηλεθεατές για έστω ένα λεπτό.

Την Τρίτη 25 Αυγούστου το OPEN ήταν πρώτο κανάλι στο σύνολο της ημέρας, σημειώνοντας στο σύνολο μέσο όρο 12.8% (δεύτερο κανάλι ΣΚΑΙ 11.4%) και 13.8% στο δυναμικό κοινό (δεύτερο κανάλι STAR 11.3%)".