Βαθμολογία

Στον Ιωνικό ο Στέργιος Κουφός

Ο Στέργιος Κουφός θα βρίσκεται την νέα σεζόν στην ομάδα του Ιωνικού, όπως ενημέρωσε η ίδια η ομάδα με ανακοίνωσή της. Στο πλευρό του Έλληνα τεχνικού θα βρίσκονται οι Σωτήρης Νικολαίδης, Άγγελος Τσίκληρας και Μιχάλης Θάνος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:"Ο IONIKOS BC HELLENIC COIN ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέργιο Κουφό, που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Ο πολύπειρος προπονητής γεννήθηκε στις 19 Νοεμβρίου του 1964 και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε την προπονητική του πορεία. Ο κόουτς Κουφός έχει περάσει από τους πάγκους αρκετών ελληνικών ομάδων (Παπάγου, Κορωπί, Δάφνη, Απόλλων Πατρών, ΔΑΣΑΛ, Δούκας, Ιωνικός Νικαίας). Μεταξύ άλλων, δούλεψε στο Ρέθυμνο από το 2003 μέχρι το 2008 φέρνοντας την κρητική ομάδα στην πρώτη κατηγορία και οδηγώντας την σε έναν τελικό Κυπέλλου (2007), παρά το γεγονός πως αγωνιζόταν στην Α2.

Ακολούθως, ανέλαβε τα ηνία του Ηλυσιακού, ενώ εργάστηκε εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Κατάρ με την Al Rayyan που στέφθηκε πρωταθλήτρια υπό τις οδηγίες του. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Χολαργού, τον οποίο οδήγησε στην Basket League το 2018 και λίγους μήνες αργότερα ανέλαβε τον Κολοσσό Ρόδου. Κόουτς, σε καλωσορίζουμε στον IONIKOS BC HELLENIC COIN".