Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: Ξεκίνημα με φιλοδοξίες και τόπο στα νιάτα (PICS – VIDEOS)

Ξεκίνησε την Τετάρτη (26/8) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Παρότι βρισκόμαστε στην τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, ακόμη το τοπίο παραμένει «θολό» αναφορικά με το μέλλον της SL2 αλλά και της FL. Πολλά ακούγονται στο παρασκήνιο χωρίς τα σωματεία να ξέρουν τι πρέπει ακριβώς να σχεδιάσουν.

Η διοίκηση

Το τεχνικό τιμ

Η ομάδα

Αρκετά νέα πρόσωπα είδαμε στην «πρώτη» του Απόλλωνα και κυρίως νέα παιδιά από την ομάδα Νέων καθώς και άλλους παίκτες Λαρισαίους που θα περάσουν από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού τιμ πριν ξεκαθαρίσει πόσοι θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Νέος τεχνικός ανέλαβε ο νεαρός Γιάννης Μάγγος που επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια. Στο πλευρό του ο Γιάννης Τσακμακίδης που θα είναι βοηθός του, γυμναστής ο Ανδρέας Τσιρβούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Θοδωρής Κυριακούλης.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Παναγιώτης Μαντζανάς έδωσε το στίγμα στις δηλώσεις του και τόνισε πως στόχος είναι να διατηρηθεί η ομάδα στις πρώτες θέσεις όπως εδώ και αρκετά χρόνια με μία καλή παρουσία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο «καυτό» θέμα του ΑΕΛ FC ARENA λέγοντας πως γίνονται συζητήσεις αλλά ακόμη δεν έχει προκύψει κάτι οριστικό σχετικά με το αν ο Απόλλων Λάρισας αλλάξει έδρα…

Πρώτα Αγιασμός

Πριν την πρώτη προπόνηση στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πήρε την ευλογία του θεού για να πάει καλά η χρονιά.

Οι δηλώσεις

Παναγιώτης Μαντζανάς (μεγαλομέτοχος)Τοποθέτηση για το ΑΕΛ FC ARENA

Αντώνης Τσαγκάλης (αντιπρόεδρος – γιατρός της ομάδας)

Γιάννης Μάγγος (προπονητής)

Κώστας Σκούπρας (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Πρίφτης (τερματοφύλακας)