Βαθμολογία

Απέκτησε τον τερματοφύλακα Μισυρλή ο Αετός Μακρυχωρίου

Στην απόκτηση του 20χρονου τερματοφύλακα Στράτου Μισυρλή προχώρησε η διοίκηση του Αετού Μακρυχωρίου που τη νέα σεζόν θα μετέχει στην Γ’ Εθνική (3ος όμιλος).

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Σερραίος κίπερ έγινε γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Λάρισας από το πέρασμά του από την ΑΕΛ, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα της Κ19 τα τελευταία δύο χρόνια και μάλιστα πέρυσι είχε οκτώ συμμετοχές, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Στην πόλη μας συνδυάζει τις σπουδές με το ποδόσφαιρο που τόσο αγαπά.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Π.Ο.Ε. (όλο το ματς) και έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Έτσι λοιπόν ο τεχνικός της ομάδας κ. Κώστας Κατσάρας «άναψε το πράσινο φως» για την απόκτησή του.

Να τονίσουμε πως τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται ως «μικρός» στη Γ’ Εθνική και αυτό αποτελεί μία σημαντική παράμετρο για την απόκτησή του, δεδομένου πως θα είναι φέτος υποχρεωτική η συμμετοχή δύο παιδιών στην ενδεκάδα (τουλάχιστον το 2000 και άνω…).

*Επόμενα φιλικά για τον Αετό Μακρυχωρίου την προσεχή Παρασκευή κόντρα στον Φαλανιακό στη Φαλάνη και την επόμενη ημέρα στον Παλαμά κόντρα στον τοπικό Ατρόμητο, ομάδα του ίδιου ομίλου στη νέα Γ’ Εθνική.