Βαθμολογία

Πιστός στη φιλοσοφία του ο Αστέρας Μελισσοχωρίου (PICS – VIDEOS)

Την Τρίτη (25/8) ξεκίνησε την προετοιμασία του Αστέρας Μελισσοχωρίου όπου θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια το Μελισσοχώρι είναι μία ήρεμη δύναμη που παίζει όμως ένα ανταγωνιστικό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Την περσινή χρονιά στο δεύτερο γύρο η ομάδα ήταν πολύ καλή, όμως το νήμα κόπηκε άδοξα όπως για όλες τις ομάδες και έτσι δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω που ήθελε…

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Τα νέα αποκτήματα

Η διοίκηση της ομάδας

Λεωνίδας Μπουρντένας (γενικός γραμματέας, δεξιά στη φώτο), Ανδρέας Καρακάσης (πρόεδρος αριστερά στη φώτο), Κωνσταντίνος Σδράλης (γενικός αρχηγός στο κέντρο της φώτο).

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (1) Πλάνα από την πρώτη προπόνηση (2)

Άλλαξε διοίκηση ο Αστέρας μετά από πολλά χρόνια, αποχώρησε ο πολύ αγαπητός πρόεδρος κ. Γιώργος Αγγελούλης, τη θέση του όμως αντικατέστησε ο εξίσου γνωστός παράγοντας για πολλά χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο κ. Ανδρέας Καρακάσης.

Προπονητής έμεινε ο έμπειρος κ. Μάκης Αλεξούδης και όπως μας δήλωσε βρήκε το σπίτι του στο φιλόξενο Μελισσοχώρι και ότι δεν μπόρεσε να κάνει πέρυσι, θέλει να το συνεχίσει τη φετινή χρονιά.

Το 80% του περσινού ρόστερ ανανέωσε όμως ήρθαν και νέα παιδιά για να βοηθήσουν και αυτά με τη σειρά τους τη φετινή χρονιά. Η φιλοσοφία της ομάδας όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος είναι ο σύλλογος να παίξει καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και φυσικά να είναι υπολογίσιμη στην κατηγορία της Α1’ ΕΠΣΛ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ομάδα επέστρεψε στο δικό της γήπεδο και αυτό φυσικά θα παίξει το ρόλο του, κάποιες μικρές παρεμβάσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις

Ανδρέας Καρακάσης (πρόεδρος)

Μάκης Αλεξούδης (προπονητής)

Σάκης Καραπέτσας (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Λιάγκας (ποδοσφαιριστής)

Βαγγέλης Χαρούλης (ποδοσφαιριστής)

Αποστόλης Πλής (ποδοσφαιριστής)

Τα φιλικά (δεν έχουν οριστεί οι έδρες)

5/9 Μελισσοχώρι – Κιλελέρ

8/9 Μελισσοχώρι – Πελασγιώτιδα

12/9 Μελισσοχώρι – Χαλκιάδες

19/9 Μελισσοχώρι – Λαρισαϊκός

22/9 Μελισσοχώρι - Αετόλοφος