Βαθμολογία

Απέκλεισε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Πρίστινα λόγω κορωνοϊού η UEFA

Αμείλικτη η UEFA απέναντι σε ομάδες που παρουσιάζουν κρούσματα κορωνοϊού. Όπως ανακοινώθηκε, η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Πρίστινα τέθηκαν εκτός Ευρώπης λόγω θετικών εξετάσεων για τον COVID 19 που παρουσιάστηκαν στις τάξεις τους.

Η μεν Σλόβαν έχασε χωρίς αγώνα τον αγώνα με την Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε για τον πρώτο προκριματικό γύρο, καθώς ένας παίκτης του σλοβακικού κλαμπ βρέθηκε θετικός. Ο αγώνας είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 19 Αυγούστου, αλλά αναβλήθηκε για τις 21 του μήνα αφότου ένα μέλος της αποστολής είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό. Η Σλόβαν υποχρεώθηκε να παρουσιάσει μια λίστα παικτών που ήταν αρνητικοί στο τεστ για να διεξαχθεί το ματς, ωστόσο ένας παίκτης εδωσε δύο θετικά τεστ και το ματς ματαιώθηκε και κατακυρώθηκε στην Κλάκσβικ, η οποία θα παίξει πλέον με την Γιανγκ Μπόις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Η Πρίστινα επίσης τέθηκε εκτός Europa League λόγω οκτώ κρουσμάτων κορωνοϊού, καθώς ματαιώθηκε ο αγώνας της με την Ρεντ Ιμπς του Γιβραλτάρ που είχε αρχικά οριστεί για την περασμένη Τρίτη και εν συνεχεία για το Σάββατο.

sport-fm.gr