Βαθμολογία

Έκλεισε στο OPEN η Μπέττυ Μαγγίρα...

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα για το Style me up, το νέο παιχνίδι μόδας που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου στο Open, είναι ότι αναζητούνταν τρία πρόσωπα για την κριτική επιτροπή. Μάλιστα, οι πρώτες επαφές είχαν ξεκινήσει ήδη από τον Ιούλιο και αρχές Αυγούστου έγιναν και δοκιμαστικά.

Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι στο κανάλι προσανατολίζονται στο να είναι τέσσερα και όχι τρία τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Επειδή άρεσαν περισσότερα από τρία πρόσωπα στους υπεύθυνους της εκπομπής σκέφτονται να ενισχύσουν την επιτροπή με ακόμα ένα άτομο.

Έτσι, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, η κριτική επιτροπή θα αποτελείται από δύο άντρες και δύο γυναίκες. Ο ένας είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου που είναι από τα πρώτα πρόσωπα που είχαν συζητήσει για το Style me up. Ο άλλος είναι ο σχεδιαστής Γιάννης Λάσκος που δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην τηλεόραση, αλλά τους εντυπωσίασε όλους στα δοκιμαστικά.

Η τρίτη της παρέας είναι η Υβόννη Μπόσνιακ που παρόλο που είχε δεχτεί κι άλλες φορές προτάσεις για να κάνει στην τηλεόραση δεν ήταν και τόσο θετική. Αυτή τη φορά αποφάσισε να πει το ναι και θα είναι το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής του Style me up.

Το τέταρτο μέλος, εκτός απροόπτου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, είναι η Μπέττυ Μαγγίρα που ήταν στην κριτική επιτροπή του My style rocks και έχει δώσει ήδη τα διαπιστευτήρια της σε αυτό τον ρόλο.

Εκτός όμως από τους τέσσερις κριτές στο Style me up ειδικό ρόλο στο παιχνίδι μόδας θα έχει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο αγαπημένος hair stylist θα κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα: Θα αναλάβει να αλλάξει το χτένισμα των παικτών και θα είναι αυτός που θα βάζει την τελευταία πινελιά στη “μεταμόρφωσή” τους.

Το Style me up αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα της επόμενες μέρες, προκειμένου να κάνει πρεμιέρα στο τέλος του μήνα. Η εκπομπή θα είναι καθημερινή και θα προβάλλεται κάθε μεσημέρι από τη συχνότητα του Open.

tvnea.com