Βαθμολογία

Ανταγωνιστικός και στη νέα πρόκληση ο Πύρρος (PICS – VIDEOS)

Από το 2016 έτος ίδρυσης έχει η ομάδα του Πύρρου Α.Σ Βορειοηπειρωτών, μέσα σε τέσσερα χρόνια κατάφερε να πετύχει τρεις ανόδους αφού ξεκίνησε από την Γ’ ΕΠΣΛ και έφτασε στην Α’ ΕΠΣΛ όπου και θα αγωνίζεται τη φετινή χρονιά.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όλα αυτά τα χρόνια πρόεδρος παραμένει ο κ. Αλέκος Λιάγκος ο οποίος δήλωσε ευτυχής αφού βλέπει το όραμά του να παίρνει σάρκα και οστά. Όλη η διοίκηση βοήθησε τα μέγιστα όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα

Τάσος Βίλλης, Βαγγέλης Παρασκευούδης, Γιώργος Βίρλας, Βαγγέλης Σκοτεικιώτης, Θεόφιλος Τσιρογιάννης, Νίκος Χύσα, Άγγελος Κυπαρίσσης, Γιώργος Κοκκινόπουλος

Όπως μας δήλωσε ένα πολύ μεγάλο «ευχαριστώ» είχε να πει για τον προπονητή που ξεκίνησε στην ομάδα και βοήθησε τα μέγιστα και ο λόγος είναι φυσικά για τον κ. Κώστα Βασίλη. Η ομάδα ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες στις εγκαταστάσεις του Ολύμπικ αφού δεν είναι έτοιμο ακόμη το γήπεδο που θα έχει έδρα και είναι το «Κουκολίτσιος – Μουσιάρης».

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)

Σημερινός προπονητής όπου ήταν και την περσινή χρονιά είναι ο νεαρός και εξελίξιμος κ. Δημήτρης Βλάχος που πριν λίγα χρόνια ήταν βοηθός του τότε προπονητή κ. Κώστα Βασίλη. Σήμερα ο ίδιος έχει βοηθό τον κ. Κώστα Μπούτα, η ομάδα έχει όμως και γυμναστή τον έμπειρο κ. Γιώργο Σκαφιδά.

Το ρόστερ της ομάδας είναι μεγάλο, τουλάχιστον 27 παίκτες περιλαμβάνει, έχει μείνει ο βασικός κορμός, όμως και νέα παιδιά θα απαρτίζουν την ομάδα του Πύρρου και θα βοηθούν. Στόχος για τη νέα χρονιά είναι η ομάδα να παίξει ένα καλό και ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο και να καταφέρει επάξια να φέρει εις πέρας τη νέα πρόκληση στην Α’ ΕΠΣΛ.

Εικόνες από την προπόνηση

Πάντα κοντά στην ομάδα η διοίκηση

Οι δηλώσεις

Αλέκος Λιάγκος (πρόεδρος)

Δημήτρης Βλάχος (προπονητής)

Γιώργος Σκαφιδάς (γυμναστής)

*Ζητούμε συγνώμη για το «σαρδάμ» που έγινε στο βίντεο του κ. Γιώργου Σκαφιδά (γυμναστή της ομάδας) αφού εκ παραδρομής αντί για τη λέξη «διδακτορικά» αναφέρεται λάθος η λέξη «δικτακτορικά».  

Γιώργος Μάρης (ποδοσφαιριστής)

Μάριος Κάτσης (ποδοσφαιριστής)

Πέτρος Τσάκουλης (ποδοσφαιριστής)

Ντάνιελ Σάρα (ποδοσφαιριστής)

Άγγελος Κυπαρίσσης (ποδοσφαιριστής)