Βαθμολογία

Σενάρια – ξανά – για κοινή ομάδα από τα Χανιά στην SL2

Οι αλλαγές στον Πλατανιά με την αποχώρηση του Μανώλη Μαθιουλάκη και από την άλλη η συνειδητοποίηση της πολύ δύσκολης κατάστασης που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού φέρνουν όπως φαίνεται στο προσκήνιο ένα ζήτημα που θα προκαλέσει αίσθηση.

Ποιο είναι αυτό το ζήτημα; Ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή επιχειρείται μια πρώτη προσέγγιση ανάμεσα στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται παραγοντικά στο χανιώτικο επαγγελματικό ποδόσφαιρο με σκοπό την παρουσία μίας ομάδας τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2! Το ζήτημα είναι σύνθετο προφανώς και βρίσκεται ακόμα στα σκαριά.

Από την άλλη, επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι λίγο πριν δώσει στη δημοσιότητα τη γραπτή δήλωση παραίτησης του ο Μανώλης Μαθιουλάκης υπήρξε επικοινωνία με τον Αντώνη Ροκάκη, όπου συζητήθηκε μεταξύ τους, τηλεφωνικώς, το συγκεκριμένο ζήτημα. Παρόμοιες συζητήσεις, που όμως αποδείχτηκε ότι δεν επέφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα είχαν γίνει και στο πρόσφατο παρελθόν. Τουλάχιστον τα δύο ή τρία τελευταία χρόνια δηλαδή -κι αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως απόλυτα ασφαλές- είχαν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στους επικεφαλής των δύο ομάδων, τους Αντώνη Ροκάκη και Μανώλη Μαθιουλάκη προκειμένου οι δύο ομάδες, Χανιά και Πλατανιάς, να ενώσουν τις δυνάμεις τους, προχωρώντας “εις σάρκα μίαν”.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι ανάλογο επιδιώκεται να επιχειρηθεί και τώρα. Ειδικότερα, οι διαδικασίες δείχνουν πολύ έντονες τα τελευταία 24ωρα. Το ζήτημα είναι ποιοι κάνουν τις συζητήσεις και ειδικότερα από την πλευρά του Πλατανιά, καθώς τουλάχιστον οι προθέσεις του Μανώλη Μαθιουλάκη είναι οριστικές όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στην γραπτή δήλωση που μοίρασε. Το θέμα βρίσκεται ακόμα στα σκαριά και μένει να φανεί αν και πώς θα προχωρήσει.