Βαθμολογία

Μεγαλύτερο κέρδος οι μικροί, ΑΣΑ - ΑΕΛ 0-2

Στην πρώτη φετινή φιλική αναμέτρηση η ΑΕΛ επικράτησε εκτός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας με σκορ 0-2, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου  παρέταξε τον Νάγκι στο τέρμα, τους Μπέρτο, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Φιλίπ στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σεσέροβιτςμ Αλί Γκαζάλ στον άξονα, τον Μιλοσάβλιεβιτς σε ελεύθερο ρόλο, τους Τρούγιτς, Τόρζε στα άκρα και τον Παπάζογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό, όμως στο δεύτερο η ΑΕΛ – κυρίως χάρις στην είσοδο ορισμένων πιτσιρικάδων – πάτησε γκάζι. Οι «μικροί» άλλωστε Πινάκας και Γλυνός ήταν εκείνοι που βρήκαν δίχτυα, στο 68' και το 71' αντίστοιχα. Εξαιρετικοί οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Μιχάλης Ζιώγας): Τσάμης, Κουτρομάνος, Γκουγκούδης, Εκίζογλου, Αρχοντής, Νίκιτς, Μπιτέλης, Κοντός, Μπακρατσάς, Τζέκος, Ξέρρας.

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Νάγκι, Μπέρτος, Φιλίπ, Ζίζιτς, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς, Σετσέροβιτς, Γκαζάλ, Τόρζε, Τρούγιτς, Παπάζογλου.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπάγιτς, Κοτσιανούλης (Δάκτυλας), Μαϊδανός, Ηλιάδης, Πινακάς, Βινίσιους, Μούζεκ, Λουφάκης, Χαλάτσης, Στοϊνοβιτς (Γλυνός), Ζαχαράκης.