Βαθμολογία

Φιλική νίκη για το Μακρυχώρι κόντρα στον Π.Ο.Ε. (PICS)

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (22/8) στο γήπεδο Μακρυχωρίου. Ο τοπικός Αετός αντιμετώπισε τον Π.Ο.Ε., δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος).

Του Χρήστου Γκατζούλη

Για την ιστορία οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-0, με το τελικό σκορ να έχει μικρή σημασία αφού ήταν ένα καλό τεστ και για τους δύο προπονητές (ΚατσάραΖιάγκα) να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.

Αξίζει να τονίσουμε πως ο Αετός Μακρυχωρίου έδωσε το τρίτο του φιλικό παιχνίδι, ενώ ο Π.Ο.Ε. ήταν το πρώτο. Σίγουρα η κούραση είναι μεγάλη για τους παίκτες των δύο ομάδων που δουλεύουν καθημερινά με εντατικές προπονήσεις.

Σε κάθε περίπτωση ο Αετός σημείωσε τρία γκολ και έδειξε προσπάθεια και όρεξη για μπάλα. Για τον Π.Ο.Ε. ήταν ένα πολύ καλό τεστ και σίγουρα αυτή η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες που με το πέρασμα του χρόνου θα φανούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το ευχάριστο και για τις δύο ομάδες είναι πως βασίζονται σε ένα μεγάλο μέρος στα νέα παιδιά που έχουν ταλέντο, ενώ διαθέτουν και κάποιους έμπειρους παίκτες που σίγουρα οι δύο τεχνικοί περιμένουν από αυτούς το κάτι παραπάνω.

Ακολουθεί περίπου ένας μήνας με δυνατά φιλικά και για τα δύο Λαρισινά σωματεία εκεί όπου θα γίνει και το τελικό μοντάρισμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Λεσάι, Κατσαμάγκα και Μουξιό, ενώ ο Π.Ο.Ε. είχε και αυτός ορισμένες οργανωμένες επιθέσεις, όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει.

Στο 34’ ο Κατσαμάγκας «έκλεψε» τη μπάλα, έδωσε στον Λεσάι και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε ο 1-0. Στο 55’ ο Κολοβός με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και το τελικό 3-0 ο Σιάτρας στο 61’ με κεφαλιά.

Στη συνέχεια έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και οι έμπειροι τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε πολλά παιδιά. Ήταν σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι που βγήκαν κάποια σημαντικά συμπεράσματα που θα είναι «οδηγός» για τη συνέχεια.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Δραγατσίκης, Μυτάκος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός, Σπανός, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι.

Έπαιξαν και οι: Αναστασίου, Γκαμπέτας, Λάλλας, Γκατζιούρας, Παπαδόπουλος, Μπενεχούτσος, Μουξιός, Γαγάρας, Γουλούλης, Γκαμπούρας.

Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Κουκούλης, Λαζαρίδης, Πεπκολάϊ, Ματούλας, Καραγκούνης.

Έπαιξα και οι: Γκουντζουρέλας, Καραμούλας, Μαλάκος, Καραγκιότης, Νταμπόσης, Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης, Χατζηβασίλης, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρήστος Νίτσας.