Βαθμολογία

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Μαυροβούνι και Γιάννουλη (PICS)

Το φιλικό ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τη Δήμητρα Γιάννουλης δεν ανέδειξε νικητή αφού έληξε ισόπαλο (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα ματς που διεξήχθη το Σάββατο (22/8) με πάρα πολύ ζέστη και υγρασία και σίγουρα αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως κάθε 20 λεπτά οι παίκτες δροσίζονταν.

Στο ημίχρονο αναγκάστηκε να αποχωρήσει ο διαιτητής της αναμέτρησης αφού τον κάλεσαν από την υπηρεσία του, την Πυροσβεστική εξαιτίας μίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε στην Τσαριτσάνη. Τη θέση του πήρε ο γνωστός παίκτης της Γιάννουλης Αχιλλέας Μανάκας για το δεύτερο ημίχρονο. Έγιναν πολλές αλλαγές από τις δύο ομάδες και χρησιμοποιήθηκαν όλοι οι παίκτες που ήταν διαθέσιμοι.

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, το Μαυροβούνι είχε στο 10’ οριζόντιο δοκάρι με τον Μπέτση, μεγάλες επεμβάσεις στο 65’ και 75’ από το νεαρό Τάσο Ριζόπουλο που έδιωξε με τα πόδια από κοντά τα σουτ του Σπανού και του Μπόντε.

Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 83’ ο Νέστορας Ζαφειρίου που κυνήγησε τη φάση στην ωραία πάσα που του έβγαλε ο Ακριβόπουλος για το 1-0.

Η αξιόμαχη όμως Γιάννουλη το πάλεψε και στο 90’ με ωραία ενέργεια και σουτ ο 16χρονος Αστέριος Γκόρια έφερε το ματς στα ίσα και το τελικό 1-1.

Μαυροβούνι (Βασίλης Μπακογιάννης): Κουκούτσης, Μπάγκας Δ., Νασιάκος, Μπάγκας Κ., Μπαντζέλας Β., Μπαντζέλας Ν., Μπέτσης, Σπανός, Γκατζούλης, Προβίδας, Χατζηλιάδης Σ.

Έπαιξαν και οι: Ριζόπουλος Τ., Ζαφειρίου Ν., Μπάγκας Α., Τατσέλος, Παπαμάνος, Στεργίου, Ακριβόπουλος, Νότας.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Καρέλας, Σαπάκος, Παπακωνσταντίνου, Τσατσελάρι, Μπάμπαλης Γ., Μπόντε Ν., Κατσαμπέλας, Μπόντε Π., Σπανός, Ραμάϊ.

Έπαιξαν και οι: Χατζηγρηγορίου, Μπάμπαλης Ν., Τάφα, Παπαγούλας, Ντούφας, Βιλανάκης Γ., Κατσικαβέλας, Μπουκουβάλας, Τσακνάκης, Γκόρια.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Θανάσης Βασιλός.