Βαθμολογία

Με την ίδια πετυχημένη φιλοσοφία συνεχίζει η Αστραπή Ν.Π. (PICS – VIDEOS)

Με όνειρα και φιλοδοξίες έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία της για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά η Αστραπή Νέας Πολιτείας που θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα μετά την άκρως πετυχημένη παρουσία της πέρυσι και την άνοδο που πέτυχε, ξεκίνησε να οργανώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

O σύλλογος έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και αυτή δεν είναι άλλη από το να στηρίζει τα νέα παιδιά, να τα δίνει τα κατάλληλα εφόδια προκειμένου να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι: Μπρέλλας (Δωτιέας Αγιάς), Κακαζούκης (Σμόλικας).

Προωθήθηκαν αρκετοί νεαροί από το εφηβικό τμήμα της Αστραπής και πιο συγκεκριμένα οι: Μπομπότης, Ζαχαρούλης, Δρόσος, Κωνσταντίνου, Παπαχρήστος, Μπόνιας, Αλευράς, Σούρλας, Φουρκιώτης και Χλωρός.

Προσπάθειες από Καραμούτη για το γήπεδο

Με πρωτοβουλία του προέδρου των «πορτοκαλί» Χρήστου Καραμούτη γίνονται συντονισμένες προσπάθειες προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο γηπεδικό αφού αποτελεί ένα μόνιμο πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, ενώ στα σκαριά βρίσκεται και η κατασκευή γυμναστηρίου που είναι πολύ κοντά στο γήπεδο και αυτό σίγουρα δείχνει και την αγάπη αλλά και το μεράκι του προέδρου της ομάδας για τα νέα παιδιά!

Η ομάδα διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ με πολλά νέα ταλαντούχα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία και ορισμένους έμπειρους παίκτες που σίγουρα θα βοηθήσουν σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έχει και περισσότερες απαιτήσεις.

Ο πρόεδρος και ψυχή της ομάδας κ. Χρήστος Καραμούτης σχεδιάζει πολλά για το επόμενο διάστημα και δείχνει να είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα της Αστραπής.

Προπονητής παρέμεινε ο πετυχημένος κ. Γιώργος Καφφές που δουλεύει καθημερινά με πολλά νέα παιδιά και προσπαθεί να τους μεταφέρει τις γνώσεις του.

Ο σύλλογος αριθμεί πάρα πολλά παιδιά στην ακαδημία και αυτό δίνει ώθηση σε όλους να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά. Η αντρική ομάδα θα επιδιώξει να κάνει μία αξιόλογη χρονιά στην επιστροφή της στην μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και υπάρχει όρεξη απ’ όλους για να δουλέψουν και να υλοποιήσουν τους στόχους που έχουν θέσει ως ομάδα σε αυτή τη νέα αρχή.

Τα φιλικά

22/8: Αβέρωφ - Αστραπή

25/8: Νίκαια Αστραπή

1/9: Χάλκη-Αστραπή

5/9: Σμόλικας-Αστραπή

8/9: Μαυροβούνι-Αστραπή

12/9: ΑΕΛ-Αστραπή

19//9: Τύρναβος-Αστραπή

Το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας και είδε από κοντά την δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Μίλησε με τους πρωταγωνιστές και σας μεταφέρει εικόνες από την προπόνηση και βίντεο, καθώς και δηλώσεις από τους ανθρώπους της Αστραπής σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

 Μεγάλωσε η οικογένεια της Αστραπής

«Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές της Αστραπής εύχονται στον προπονητή και ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αποστόλη Ταρταμπούκα το καινούργιο μέλος της οικογένειας του να είναι καλότυχο και να το δείτε όπως επιθυμείτε. Να σας ζήσει Απόστολε».

Οι δηλώσεις

Χρήστος Καραμούτης (πρόεδρος)

Γιώργος Καφφές (προπονητής)

Αποστόλης Κατσιάνος (ποδοσφαιριστής)

Αλέξης Κακαζούκης (ποδοσφαιριστής)

Αποστόλης Κατσίκας (τερματοφύλακας)

Γιάννης Ζαχαρούλης (ποδοσφαιριστής)

Εικόνες από την προπόνηση

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2)