Βαθμολογία

Διανυκτερεύει στο κρατητήριο ο Μαγκουάιρ!

Δεύτερο βράδυ στα κρατητήρια θα περάσει ο Χάρι Μαγκουάιρ που θα απολογηθεί το πρωί του Σαββάτου! Οι… μαγκιές του Χάρι Μαγκουάιρ, θα του μείνουν αξέχαστες. Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την επίθεση σε αστυνομικούς στη Μύκονο και την προσπάθεια διαφυγής μαζί με άλλα δύο άτομα, έμεινε κρατούμενος στο νησί. Πλέον βρίσκεται στη Σύρο με σκοπό να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Όμως αυτό θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 22/8!

Κατά συνέπεια θα έχει και δεύτερη… εμπειρία διανυκτέρευσης στα Ελληνικά κρατητήρια. Αυτή τη φορά στη Σύρο. Όπως αναφέρει ο «Guardian», ο διεθνής Άγγλος αμυντικός θα απολογηθεί στις 11:00 το πρωί του Σαββάτου. Μάλιστα η κορυφαία Αγγλική εφημερίδα στην ηλεκτρονική της έκδοση φιλοξενεί και δηλώσεις ενός εκ των αστυνομικών που δέχτηκαν επίθεση απ’ τον ποδοσφαιριστή της Γιουνάιτεντ και την παρέα του:

«Kατά τη διάρκεια της σύλληψής τους δυο εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένου και του ποδοσφαιριστή, έγιναν βίαιοι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια έκανε λόγο για το τι έκανε ο Μαγκουάιρ και η παρέα του τη στιγμή της επίθεσης: «Έριξαν κάτω τουλάχιστον δυο αστυνομικούς και τους χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές. Δεν μπορώ να σας πω τι μας έλεγαν».

onsports.gr