Βαθμολογία

Στην Γκεντσλεμπιρλιγκί ο Γιόχανσον!

Για δύο χρόνια υπέγραψε στην Γκεντσλεμπιρλιγκί ο Ματίας Γιόχανσον, που απ’ την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άγκυρα. Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, βρήκε ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός που μέχρι την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, θα συνεχίσει στην Τουρκία και την Γκεντσλεμπιρλιγκί! Ο σύλλογος της Άγκυρας ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Σκανδιναβό δεξιό μπακ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γιόχανσον ξεκίνησε την καριέρα του στην Σουηδική Κάλμαρ. Από εκεί για πέντε χρόνια μετακόμισε στην Ολλανδική Αλκμάαρ και το 2017 αποκτήθηκε ως ελεύθερος απ’ τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» έμεινε μια τριετία, μετρώντας συνολικά 72 συμμετοχές, 5 γκολ και 4 ασίστ.

Οι «πράσινοι» δεν του έκαναν πρόταση ανανέωσης, καθώς κρίθηκε πως τα χρήματα που έπαιρνε ήταν υπερβολικά (400.000 ευρώ). Έτσι ως ελεύθερος αναζήτησε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και τον βρήκε στην Άγκυρα όπου για τα επόμενα δύο χρόνια θα φορά τα χρώματα της 12ης του Τουρκικού Πρωταθλήματος, Γκεντσλεμπιρλιγκί.

onsports.gr