Βαθμολογία

Χτύπησε αστυνομικούς και συνελήφθη στη Μύκονο ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ!

Μπλεξίματα στη Μύκονο για τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Τι ανέφερε η αγγλική ομάδα. Απίστευτα και όμως αληθινά όσα συνέβησαν στη Μύκονο, όπου βρέθηκε για να περάσει τον ελεύθερο χρόνο του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ, μετά και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη Σεβίλλη για το Europa League.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στη μια από τις δυο παρέες που τσακώθηκαν έξω από μπαρ στη Μύκονο, με αποτέλεσμα να συλληφθούν από τις αστυνομικές αρχές που βρέθηκαν στο χώρο.

Μάλιστα ο Μαγκουάιρ και η παρέα του δεν έμειναν εκεί μιας και επιτέθηκαν και στους αστυνομικούς και λεκτικά και ασκώντας σωματική βία κάτι που έφερε τη σύλληψη τους. H πλευρά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην οποία ανήκει ο παίκτης ενημερώθηκε για το θέμα τονίζοντας: «Ο σύλλογος είναι ενήμερος για επεισόδιο που συνέβη στη Μύκονο με την εμπλοκή του Χάρι Μαγκουάιρ το προηγούμενο βράδυ. Επικοινωνήσαμε με τον Χάρι, ο οποίος συνεργάζεται πλήρως με τις ελληνικές αρχές. Προς το παρόν δεν θα υπάρξει άλλο σχόλιο».

Onsports.gr