Βαθμολογία

Υψηλοί στόχοι για τον Ηρακλή Χάλκης (PICS – VIDEOS)

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ηρακλής Χάλκης έβαλε πλώρη για νέα άνοδο, αυτή τη φορά για την μεγάλη τοπική κατηγορία.

Της Βάσως Γκατζούλη

Την περασμένη χρονιά κατάφερε να πρωταγωνιστήσει και να ανέβει στην Α1’ ΕΠΣΛ. Νέα διοίκηση, αυτή τη φορά με πρόεδρο τον γνωστό επιχειρηματία, παράγοντα και έμπειρο τερματοφύλακα κ. Χρήστο Πρίφτη. Προπονητής ανέλαβε ο κ. Απόστολος Κορομηλάς που έχει δουλέψει με επιτυχία στο νομό μας.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Τα νέα αποκτήματα

Εκείνο όμως που κάνει μεγάλη εντύπωση για την κατηγορία, είναι το ρόστερ της ομάδας, αφού κρατήθηκε ο πετυχημένος περσινός κορμός και έγιναν μεταγραφές αξίας γι’ αυτή τη κατηγορία.

Θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και στα νέα παιδιά του χωριού τα οποία όμως θα βοηθήσουν τα μέγιστα οι έμπειροι παίκτες. Κατά τη σημερινή ημέρα (20/8) πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στο γήπεδο της Χάλκης υπό τις οδηγίες του προπονητή. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ανακοινώθηκε ένας πολύ καλός παίκτης ο Γιώργος Μπλατσέρης που αναμένεται με τις παραστάσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια να προσφέρει πολλά. Φυσικά η ομάδα διαθέτει πληθώρα παικτών που θα βοηθήσουν στη νέα αυτή προσπάθεια.

Απόλυτα εναρμονισμένοι λοιπόν διοίκηση, προπονητής και παίκτες στη νέα προσπάθεια αφού χρειάζεται πολύ δουλειά για να καταφέρουν το μεγάλο άλμα στην μεγάλη τοπική κατηγορία, εκεί όπου αρμόζει στην ιστορία του Ηρακλή Χάλκης.

Τα φιλικά (δεν έχουν οριστεί οι έδρες)

1/9 Χάλκη – Αστραπή Ν.Π.

5/9 Χάλκη – Αχιλλέας Φαρσάλων

8/9 Χάλκη – Φαλανιακός

10/9 Χάλκη – Παναγροτικός

13/9 Χάλκη – Γλαύκη

15/9 Χάλκη – Πελασγιώτιδα

19/9 ή 20/9 Χάλκη – Γιάννουλη

Πλάνα από την προπόνηση

Οι δηλώσεις

Χρήστος Πρίφτης (πρόεδρος)

Αποστόλης Κορομηλάς (προπονητής)

Παναγιώτης Βογιατζής (ποδοσφαιριστής)

Αχιλλέας Τσάντος (ποδοσφαιριστής)

Γιάννης Μητσάϊ (ποδοσφαιριστής)

Γιώργος Μπλατσέρης (ποδοσφαιριστής)

Εικόνες από την προπόνηση