Βαθμολογία

«Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές»

Στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έπαιρνε στην "Λάμψη" αλλά ρωτήθηκε και για τα ριάλιτι λέγοντας πως τα αντιπαθεί. 

«Είχε φτιάξει ο μακαρίτης και αείμνηστος ο Νίκος Φώσκολος ένα χαρτί, διότι έπρεπε να είμαι στη Θεσσαλονίκη για τις παραστάσεις και ταυτοχρόνως να κατεβαίνω δύο μέρες στην Αθήνα για να κάνω τα γυρίσματα της Λάμψης. Ήταν Δεκέμβριος και θα ήμουν για δύο μήνες στη Θεσσαλονίκη. Και μέσα σε όλα που είχε γράψει στο χαρτί, είχε και όρο να μη χιονίσει στο αεροδρόμιο Μακεδονία και να μην αποκλειστεί από τα χιόνια. Και κάποια στιγμή λέμε ότι είχαμε κάνει συμβόλαιο με τον Θεό. Το βασικό καστ της σειράς έπαιρνε από 1 εκατομμύριο δραχμές και πάνω.», είπε αρχικά. 

«Δεν σχολιάζω ποτέ πρόσωπα που δεν ξέρω και δεν έχω δει τη δουλειά τους. Το πεδίο στην τηλεόραση είναι ανοικτό για όλους, να δοκιμάσουν, να δοκιμαστούν και να κριθούν. Αυτό που ζητώ από τους ανθρώπους της τηλεόρασης είναι να μιλάνε σωστά τα ελληνικά. Αντιπαθώ τα ριάλιτι. Δεν ξέρω τι θέση έχει το Big Brother το 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.