Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης: Με το… ζόρι ενδεκάδα στα μπαράζ

Δεν λείπουν τα προβλήματα στον Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει του μπαράζ με την Ξάνθη. Το πρώτο μπαράζ για μια θέση στην Super League 1 πλησιάζει και στον Απόλλωνα Σμύρνης, που έτσι κι αλλιώς «βράζουν» με την ΕΠΟ, έχουν να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά προβλήματα εν όψει της μάχης στα Πηγάδια το Σάββατο (22/8).

Οι αγώνες μπαράζ θα γίνουν με τα περσινά ρόστερ, όπως και ο τελικός Κυπέλλου, και ήδη ο Μπάμπης Τεννές πονοκεφαλιάζει για την ενδεκάδα. Κι αυτό διότι ο Απόλλωνας έχει μόλις 12 διαθέσιμους παίκτες που μπορούν να γίνουν 13 καθώς ο Φατιόν θα εκτίσει και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στη ρεβάνς.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Ελαφρά Ταξιαρχία θα παραταχθεί κόντρα στην Ξάνθη δίχως την πολυτέλεια των έξτρα λύσεων στον πάγκο αλλά και μόνο έναν τερματοφύλακα, τον Αναγνωστόπουλο που δεν ανήκει πια στον Απόλλωνα καθώς ανακοινώθηκε από άλλη ομάδα.

Πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (18/8). Παράλληλα υπήρξε και επίσκεψη Μονεμβασιώτη που μίλησε στους παίκτες καθώς και δείπνο στους παίκτες σε μια προσπάθεια συσπείρωσης.

mikriliga.com