Βαθμολογία

Ξανά στον πάγκο της Καβάλας ο Ανυφαντάκης

Ο Κώστας Ανυφαντάκης επέστρεψε και επίσημα στον πάγκο του ΑΟΚ, μετά από 3 περίπου χρόνια. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, ο οποίος στη διάρκεια της επαγγελματικής του καριέρα θα βρεθεί για 3η φορά στον πάγκο της ομάδας μας. Είναι ένας προπονητής αλλά και ένας άνθρωπος μαθημένος στα δύσκολα και όχι στα εύκολα κάτι το οποίο έμπρακτα έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, Είναι η προσωποποίηση της Κρητικής λεβεντιάς και τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας.

Η τρίτη φορά

Όπως αναφέρει το proininews: Θα είναι η τρίτη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Η πρώτη ήταν την περίοδο 2014-2015 όταν είχε αντικαταστήσει τον Γιάννη Ισπυρλίδη μετά το ισόπαλο 2-2 στο «Ανθή Καραγιάννη» με την ομάδα του Εθνικού Ν. Αγιονερίου. Εκείνη τη χρονιά ο ΑΟΚ διεκδίκησε την άνοδο από τη Γ` στη Β` Εθνική, όμως το «μοιραίο» παιχνίδι ήταν το 0-1 με τον Πανσερραϊκό εντός έδρας. Ξεκίνησε τη σεζόν 2015-2016 για να παραιτηθεί μετά την εντός έδρας ήττα από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος με 3-2.

Διάδοχος του ήταν ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Την περίοδο 2017-2018 επέστρεψε στον ΑΟΚ και στη Γ` Εθνική στη θέση του Άγγελου Διγκόζη , έχοντας στα χέρια του ένα νεανικό ρόστερ που είχε αξιοπρεπέστατη πορεία στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Το καλοκαίρι του 2018 είχε αντικατασταθεί από τον Παύλο Δερμιτζάκη.

Τη σεζόν 2016-2017 είχε αναλάβει τον Πανθρακικό ενώ τη σεζόν που μας πέρασε κάθισε στον πάγκο της Δόξας Δράμας στο πρωτάθλημα της Σουπερ Λιγκ 2. Είχε αναλάβει τη γειτονική ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2019 για να αποχωρήσει από τον πάγκο της, τον Ιανουάριο του 2020.

Ο 49ρονος τεχνικός είναι κάτοχος του προπονητικού πτυχίου «UEFA PRO». Έχει εργαστεί ακόμη στην Επισκοπή, στον Ιωνικό Νικαίας και την ΑΕΕΚ Σύνκα.