Βαθμολογία

ΝΒΑ: Συμφωνία για την επανεκκίνηση των οκτώ ομάδων

Η Ένωση Παικτών Μπάσκετ (NBPA) και το NBA ανακοίνωσαν συμφωνία για τις οκτώ ομάδες που δεν συμμετέχουν στην επανεκκίνηση της σεζόν 2019-20 στο Ορλάντο, προκειμένου να ξεκινήσουν εθελοντικές ομαδικές προπονήσεις στις εγκαταστάσεις τους τον επόμενο μήνα.

Σύμφωνα με τη συμφωνία, οι παίκτες θα διαμένουν σε περιβάλλον υπό ελεγχόμενες συνθήκες και θα πρέπει να τηρούν αυστηρά πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας. Οι ατομικές προπονήσεις θα διεξαχθούν από 14-20 Σεπτεμβρίου με καθημερινές εξετάσεις COVID-19 για όλους τους παίκτες και το προσωπικό που σχεδιάζουν να συμμετάσχουν σε ομαδικές προπονήσεις.

Οι ομαδικές προπονήσεις, θα ξεκινήσουν στις 21 Σεπτεμβρίου με κάθε ομάδα που απαιτείται να δημιουργήσει το δικό της περιβάλλον, στην πόλη της. Η συμμετοχή των παικτών σε ατομικές και ομαδικές προπονήσεις είναι προαιρετική. Ατλάντα Χοκς, Σαρλότ Χόρνετς, Σικάγο Μπουλς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Ντιτρόιτ Πίστονς, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Νικς Νέας Υόρκης ήταν οι ομάδες που δεν συμμετείχαν στην επανεκκίνηση του ΝΒΑ στο Walt Disney World Resort στις 30 Ιουλίου. Ο πρώτος γύρος των playoffs ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου, ενώ οι τελικοί του ΝΒΑ πρόκειται να ολοκληρωθούν το αργότερο στις 13 Οκτωβρίου.

sdna.gr