Βαθμολογία

Σκέψεις της UEFA για κόσμο στον τελικό Super Cup

Ο πρώτος αγώνας που θα έχει κόσμο στις εξέδρες, έστω και στο 30%, πρόκειται να είναι ο τελικός του Super Cup που είναι προγραμματισμένος για τις 24 Σεπτεμβρίου στο «Πούσκας Φέρενς Στάντιουμ» της Βουδαπέστης, σύμφωνα με τις σκέψεις της UEFA.

Αυτό φαίνεται πως είναι σχεδόν οριστικό από πλευράς της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, καθώς επιθυμία της είναι, έστω και τώρα, λίγο πριν το τέλος αυτής της περίεργης χρονιάς να υπάρξει ένα αθλητικό γεγονός που θα αποκτήσει ζωντάνια και ένταση. Άλλωστε, το Super Cup είναι ένα ακόμη σημαντικό τρόπαιο όπου οι δύο νικητές Champions και Europa League διασταυρώνουν τα ξίφη τους και φέτος περισσότερο από ποτέ η φυσική παρουσία είναι σχεδόν απαραίτητη.

Το στάδιο έχει χωρητικότητα σχεδόν 36.652 θέσεις και η UEFA, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sky Sports Italia που έχει αναδείξει το θέμα, σκέφτεται να δεχθεί κόσμο περίπου στο 30%. Ωστόσο, επειδή αυτό δεν είναι ακόμη δεδομένο, οι τελικές ανακοινώσεις πρόκειται να γίνουν εντός των επόμενων εβδομάδων οπότε και θα οριστικοποιηθεί το ποσοστό.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα
sport-fm.gr