Βαθμολογία

Κλείνει το «μάτι» στην Α’ κατηγορία η Πελασγιώτιδα (PICS – VIDEOS)

Με υψηλές προσδοκίες και πολλά όνειρα για τη νέα χρονιά ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα της Πελασγιώτιδας στο γήπεδο του Θεσσαλικού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Όπως αρμόζει σε μία ομάδα «κόσμημα» για την πόλη της Λάρισας, τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια  των παικτών τόσο της πρώτης ομάδας αλλά και όλης της Ακαδημίας.

Η ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020 - 2021

Στην είσοδο το γηπέδου γίνεται θερμομέτρηση και επίσης κρατούνται και ανάμεσα στους παίκτες οι αποστάσεις και κατά την ώρα της προπόνησης. Όπως μας είπε ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αργύρης Γκρίμπας είναι φιλοσοφία και του ιδίου και όλης της διοίκησης να τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Η διοίκηση της ομάδας

Στο γήπεδο βρέθηκαν ο κ. Νίκος Μαϊμάρης (αντιπρόεδρος), η κ. Ζωή Νάσιου (ταμίας), ο κ. Γιώργος Σαλιαμπούχος (γενικός αρχηγός), ο κ. Βασίλης Μπελιάς (γενικός γραμματέας) και ο κ. Βαγγέλης Καμπιτάκης (έφορος).

Όπως μας δήλωσαν και από την διοίκηση αλλά και ο πετυχημένος προπονητής κ. Κώστας Μπακατσής, η φιλοσοφία και οι στόχοι της ομάδας τη νέα χρονιά μιλούν και οδηγούν για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Πλάνα από την προπόνηση (1) Πλάνα από την προπόνηση (2) Πλάνα από την προπόνηση (3)

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας κρατήθηκε ο καθ’ όλα επιτυχημένος βασικός κορμός και έγιναν και σημαντικές προσθήκες στις θέσεις που χρειαζόταν. Όμως πάνω απ’ όλα στην ακαδημία της «Πέλας» στόχος είναι εκτός από καλούς ποδοσφαιριστές να «πλάθουν» και να διαμορφώνουν καλούς χαρακτήρες. «Ξεχειλίζει» από νιάτα και ταλαντούχα παιδιά η ομάδα της Πελασγιώτιδας που θα αγωνιστεί στο νέο πρωτάθλημα της Α1' ΕΠΣΛ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο γήπεδο ήταν και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, ο κ. Θανάσης Κουτσαφτίκης που όλα αυτά τα χρόνια έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με την «Πέλα», φέτος θα έχει δύο επίλεκτα τμήματα (Κ14 – Κ16). Να αναφέρουμε πως η ακαδημία ξεκινά τις προπονήσεις την Τρίτη 25/8.

Πλάνα από την προπόνηση τερματοφυλάκων

Παράλληλα στην ομάδα είναι και ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Μιχάλης Χώτος που βοηθά πολύ όλους τους τερματοφύλακες και τους μεταδίδει τις γνώσεις που έχει όλα αυτά τα χρόνια. Την Τρίτη (18/8) στο γήπεδο ήταν τρεις τερματοφύλακες. Ο έμπειρος Βασίλης Μαστοροδήμος και οι νεαροί Άγγελος Καμπουρογιάννης (2005) και ο Νίκος Μαλτέζας (2006).  

Οι δηλώσεις

Νίκος Μαϊμάρης (αντιπρόεδρος)

Κώστας Μπακατσής (προπονητής)

Θανάσης Κουτσαφτίκης (τεχνικός διευθυντής)

Γιώργος Τσιγγάνης (ποδοσφαιριστής)

Αντώνης Χατζής (ποδοσφαιριστής)

Κώστας Κουσιώρας (ποδοσφαιριστής)

Κώστας Γούργος (ποδοσφαιριστής)

Εικόνες από την προπόνηση