Βαθμολογία

Στο OPEN το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας!

Μετά από απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας θα μεταδοθεί από το OPEN-Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την κίνηση ο ισχυρός άνδρας του «δικέφαλου»!

Δωρεάν θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας οι Έλληνες φίλαθλοι! Κι αυτό γιατί με προσωπική απόφαση του Ιβάν Σαββίδη, το μεγάλο ματς του «δικέφαλου» για τα προκριματικά του Champions League θα προβληθεί απ’ το OPEN κι όχι απ’ το PAOK TV. Κατά συνέπεια από «ελεύθερο» κανάλι που μπορεί να παρακολουθήσει όποιος θέλει δίχως να πληρώσει αντίτιμο για την αναμέτρηση.

Ο ισχυρός άνδρας των «μαυρόασπρων», οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της κατάστασης που βιώνει η χώρα μας και ο πλανήτης γενικότερα. Διότι η πανδημία του κορονοϊού έχει αφήσει τα σημάδια της και σε οικονομικό επίπεδο. Έτσι, ο κ. Σαββίδης θέλει με αυτό τον τρόπο όχι να υποβαθμίσει το PAOK TV, αλλά να… κάνει ένα δώρο ουσιαστικά στους Έλληνες φιλάθλους, δίνοντάς τους το δικαίωμα να παρακολουθήσουν δωρεάν το σπουδαιότερο ματς στο ξεκίνημα της σεζόν. Το οποίο σαφώς και αποκτά ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς είναι απέναντι σε ομάδα της Τουρκίας με όσα συμβαίνουν στις μέρες μας…

Το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας στις 25 Αυγούστου λοιπόν, θα έχουν οι πάντες την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν από το OPEN. Κάτι που φυσικά θα έχει οικονομικό κόστος, μια και χάνεται μια ευκαιρία για σημαντικά έσοδα για τους «μαυρόασπρους», αλλά η διοικητική απόφαση είναι να περάσει σε δεύτερη μοίρα το θέμα αυτό και να σκεφτούν οι πάντες τις ανάγκες της κοινωνίας.

onsports.gr