Βαθμολογία

Μπαρτσελόνα: Επιβεβαίωσε τη συμφωνία ο Κούμαν!

Στα γραφεία της Ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας βρέθηκε ο Ρόναλντ Κούμαν και τόνισε πως ουσιαστικά μένουν μόνο οι υπογραφές για να πάει αναλάβει την Μπαρτσελόνα!

Οι εξελίξεις στη Βαρκελώνη «τρέχουν» και είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι επίσημες ανακοινώσεις και γι’ αυτούς που… έρχονται. Μέχρι τώρα επισημοποιούνται κυρίως αποχωρήσεις (π.χ. Σετιέν). Ο Ρόναλτν Κούμαν δεδομένα θα είναι ο νέος τεχνικός των «μπλαουγκράνα». Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο Ολλανδός θα οδηγήσει την ομάδα στην οποία ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μια εξαετία.

Ο 57χρονος βρέθηκε στα γραφεία της Ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Ο λόγος φυσικά ήταν πως πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του ομοσπονδιακού εκλέκτορα των «οράνιε» πριν αναλάβει κι επίσημα την Μπαρτσελόνα.

Εκεί, τον περίμεναν αρκετοί δημοσιογράφοι καθώς αποτελεί το πρόσωπο των ημερών δίχως άλλο. Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, ουσιαστικά επιβεβαίωσε πως θα αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα! Τονίζοντας πως ουσιαστικά μένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου!

«Ναι είναι αλήθεια, θα μου άρεσε να αναλάβω τη Μπαρτσελόνα. Αλλά θα είναι οριστικό όταν υπογραφούν τα συμβόλαια. Πάντως δε θα ήθελα να πω κάτι άλλο σχετικά με το θέμα», είπε χαρακτηριστικά ο Κούμαν που απλά θα αποχωρήσει απ’ τον πάγκο της Εθνικής Ολλανδίας και εν συνεχεία θα υπογράψει στην Μπαρτσελόνα.

onsports.gr