Βαθμολογία

Κοντά στον Βόλο ο Νίνης!

Έτοιμος να επιστρέψει στο Ελληνικό Πρωτάθλημα ο Σωτήρης Νίνης, που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο! Το… παιδί θαύμα του Ελληνικού ποδοσφαίρου πριν από 13 χρόνια, είναι χωρίς ομάδα εδώ και ένα έτος περίπου. Όμως ο Σωτήρης Νίνης είναι έτοιμος να υπογράψει. Μάλιστα αυτή η υπογραφή θα τον φέρει πίσω στην Ελλάδα και στην Super League! Ο 30χρονος πλέον μεσοεπιθετικός, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Βόλο!

Βρίσκεται ήδη στην πόλη της Μαγνησίας για τις τελικές συζητήσεις με το ΝΠΣ! Αν όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, επιστρέφοντας στο Ελληνικό Πρωτάθλημα μετά από 4,5 χρόνια. Βλέπετε είχε αποχωρήσει απ’ τον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο του 2016.

Στην Super League έχει αγωνιστεί με το «τριφύλλι» όπως είναι λογικό, αλλά και με τον ΠΑΟΚ. Στους Θεσσαλονικείς είχε παραχωρηθεί δανεικός απ’ την Πάρμα τη σεζόν 2013-14. Τα τελευταία χρόνια φόρεσε τη φανέλα Σαρλερουά και της Μέχελεν απ’ το Βέλγιομ ενώ αγωνίστηκε και στο Ισραήλ με τις Μακάμπι Πετάχ Τίβα και Χαποέλ Ασκελόν. Από τον Ιούλιο του 2019 είναι χωρίς ομάδα.

Ο Βόλος και ο Σάκης Τσιώλης, δείχνουν να πιστεύουν στις δυνατότητές του και κυρίως στο γεγονός πως έχει ακόμη να προσφέρει σε αγωνιστικό επίπεδο, παρά την σημαντική περίοδο απραξίας του. Έτσι, είναι στο τελικό στάδιο οι συζητήσεις κι αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο Νίνης θα γίνει μόνιμος κάτοικος στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας!

onsports.gr