Βαθμολογία

Αλλάζει χέρια η Δόξα Δράμας

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Δραμινής ΠΑΕ, μετά από τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, επήλθε τελική συμφωνία για την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της, με την κυπριακή εταιρεία «Potemkin Consulting Ltd», συμφερόντων του κ. Χαράλαμπου Πάτση, να αναλαμβάνει τα ηνία.

Ο κ. Πάτσης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, δραστηριοποιείται μέσω των εταιρειών του στις επενδύσεις κεφαλαίων, σε εταιρικές συμμετοχές στον τομέα της υγείας, αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και στην τουριστική βιομηχανία.

Παρόλο που η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κ. Πάτσης με τους εδώ συνεργάτες του έχουν ήδη σιγά-σιγά αρχίσει να αναλαμβάνουν τις καθημερινές δραστηριότητες της ΠΑΕ, τόσο στο διοικητικό, αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. H άφιξη του κ. Πάτση στην πόλη της Δράμας θα γίνει μόλις ολοκληρωθεί και επίσημα η διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών στην «Potemkin Consulting Ltd».

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, ο κ. Πάτσης θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση των φίλων και υποστηρικτών της Δόξας, όπου θα παρουσιάσει μαζί με τους συνεργάτες του την επόμενη μέρα στα διοικητικά των "Μαυραετών" και το όραμά του όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό μέλλον της Δόξας.