Βαθμολογία

Επετειακή χρονιά για τον Δαμασιακό (PICS – VIDEOS)

Επετειακή ήταν η Δευτέρα (17/8) για την έναρξη της προετοιμασίας του ιστορικού Δαμασιακού αφού σαν σήμερα εδώ και 50 χρόνια ιδρύθηκε ο σύλλογος.

Της Βάσως Γκατζούλη

Αρχικά έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο ο Αγιασμός από τον Πατήρ Γεώργιο που έδωσε όλες τις ωραίες ευχές σε διοίκηση και παίκτες και μίλησε για υγεία και για ευγενή άμιλλα.

Σύσσωμη παρευρέθηκε η νέα διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Ζήση Δελιχά, καθώς και τα νεαρά μέλη που είναι κοντά στην ομάδα. Επιστροφή μετά από τέσσερα χρόνια του έμπειρου τεχνικού κ. Βασίλη Νάρη.

Η ομάδα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2020 - 2021

Τα νέα αποκτήματα

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας αποχώρησαν αρκετοί παίκτες από την περσινή χρονιά, έμειναν όμως και έμπειροι που θα στελεχώσουν μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές την καινούρια ομάδα.

Όπως μίλησαν λοιπόν στον Δαμασιακό θέλουν να δουλέψουν με νέο «αίμα», παιδιά που θα προέρχεται και από το φυτώριο της ομάδας, να βάλουν τις βάσεις για μια ανταγωνιστική και ποιοτική ομάδα αντάξια της ιστορίας του Δαμασιακού.

Τους ενδιαφέρει πάρα πολύ όπως κάθε χρόνο και το κύπελλο και φιλοδοξούν τη νέα χρονιά με τη βοήθεια του κόσμου που στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια, έχοντας τον σαν σύμμαχο να μπορέσουν με δουλειά να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Πλάνα από τον Αγιασμό της ομάδας

Θέλουμε να αναφέρουμε όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που θα παρουσιάσουμε πως ενώ παραδόθηκε το έργο του γηπέδου, δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι εστίες (δοκάρια. Όπως μας είπε η διοίκηση δεν ήταν στον αρχικό σχεδιασμό η αλλαγή τους και έτσι καθυστέρησαν. Πραγματικά ανησυχούν και θέλουν όσο το δυνατόν συντομότερο από τις αρχές να τοποθετηθούν έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει και τα φιλικά της παιχνίδια.

Αρκεί μόνο να το πιστέψουν κυρίως οι παίκτες για να μπορέσουν να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα την ομάδα του Δαμασιακού.

Οι δηλώσεις

Ζήσης Δελιχάς (πρόεδρος) – Παναγιώτης Νάκας (μέλος Δ.Σ.)

Βασίλης Νάρης (προπονητής)

Στέλιος Λούτσος (ποδοσφαιριστής)

Βασίλης Βάνης (ποδοσφαιριστής)

Θοδωρής Τσιάλτας (ποδοσφαιριστής)

Γιάννης Νικολακούλης (τερματοφύλακας)

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Δαμασιακού (1)

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Δαμασιακού (2)

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση της ομάδας

H διοίκηση της ομάδας