Βαθμολογία

«Πωλητήριο» σε όλους πλην τριών στην Μπαρτσελόνα!

Οι αλλαγές στην Μπαρτσελόνα είναι αναμενόμενες, έπειτα από την τραγική τροπή που πήρε η φετινή σεζόν, με αποκορύφωμα τον εξευτελιστικό αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, μόνο τρεις παίκτες μπορούν να νιώθουν ασφαλείς, καθώς όλοι οι υπόλοιποι υπό προϋποθέσεις είναι διαθέσιμοι για μεταγραφή.

Όπως αναφέρει η Mundo Deportivo, οι τρεις παίκτες για τους οποίους η Μπαρτσελόνα δεν θα μπει σε καμία συζήτηση είναι οι Μαρκ Τερ Στέγκεν, Φρανκ Ντε Γιονγκ και Λιονέλ Μέσι.

Για τους υπόλοιπους η πόρτα είναι ανοιχτή, σε περίπτωση που βρεθεί η ομάδα που θα προσφέρει το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται πως θα αποχωρήσουν «βαριά χαρτιά» των «μπλαουγκράνα», με τον Λουίς Σουάρες να είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται πιο κοντά στην έξοδο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021, ωστόσο αν καλύψει συμμετοχές στο 60% των παιχνιδιών θα ανανεωθεί αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο.

Κάποιες ακόμα περιπτώσεις που θέλει να «ξεφορτωθεί» η Μπαρτσελόνα αποτελούν οι Ουμτιτί και Ντεμπελέ, ενώ ο Ιβάν Ράκιτιτς είναι γνωστό εδώ και καιρό πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σεβίλλη.

Πιο περίπλοκη περίπτωση είναι αυτή του Αντουάν Γκριεζμάν. Οι Καταλανοί θεωρούν πως θα μπορούσε να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι για την ομάδα της επόμενης περιόδου, ωστόσο δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια γενναιόδωρη πρόταση.

Δύσκολη θεωρείται και η περίπτωση του Ζόρντι Άλμπα, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2024 και ρήτρα 500 εκατ. ευρώ, όμως η Μπαρτσελόνα φαίνεται διατεθειμένη να διαπραγματευτεί ενδιαφέρον που μπορεί να προκύψει.

sport-fm.gr