Βαθμολογία

Νικήτρια η ΑΕΛ Κ-19

Νικήτρια στέφθηκε η ΑΕΛ των Νέων σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο με σκορ 0-1. Σκόρερ ο Σταμάτης μετά από πολύ ωραία πάσα του Μιλτιάδη στον Δρόσο οποίος πλαγιοκόπησε την αντίπαλη άμυνα και πάσαρε στον Σταμάτη που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πλάνα από την φιλική αναμέτρηση

Ο Μίλτος Ζιάκας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του  δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να αγωνιστούν. Η ΑΕΛ  άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ασκώντας μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Η Κ19 του Μίλτου Ζιάκα επιστρέφει στη Λάρισα ύστερα από την προετοιμασία της στην Μελιβοία και θα ετοιμαστεί για τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League Νέων.

Ρήγας Φεραίος (Κώστας Σταματίου): Σταμέλος, Χότζα, Σιαμέτης, Ράπτης, Σταματίου, Μπόλκας, Σουγκάρης, Γάρος, Φούκης, Καρκίτσιος, Καραγιάννης.

Αγωνίστηκαν και οι: Aκριβούσης, Μπομπότης, Κατσίκης, Σταματόπουλος, Κουσκουρίδας, Βαϊόπουλος, Ζατσάι, Κωνσταντέλλος, Κουκουτσέλος.

ΑΕΛ Κ19 (Μίλτος Ζιάκας): Αντωνόπουλος, Χατζής, Αγγελούλης, Τερζής, Κερίμ, Τζέλα, Αετόπουλος, Μιλτιάδης, Δρόσος, Δράκος, Σταμάτης.

Αγωνίστηκαν και οι: Παπακωνσταντίνου, Λυγούρας, Μερσκούρης, Κούκος, Κορτσάρι, Τσατσελάρι, Κυριτζάκης.