Βαθμολογία

Φιλικό συμπερασμάτων στο Μακρυχώρι (PICS - VIDEOS)

Σε μια πολύ ζεστή ημέρα, παραμονή της μεγάλης γιορτής του 15Αύγουστου, διεξήχθη η ρεβάνς του φιλικού στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον Αετό και την Καρίτσα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με σκορ 0-2, σε ένα ματς που διεξήχθη παρουσία περίπου 100 φιλάθλων στο πολύ όμορφο του Δήμου Τεμπών. Οι δύο τεχνικοί (Κατσάρας - Στύλος) είχαν την ευκαιρία να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα και να διαπιστώσουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους.

Τα γκολ σημείωσαν στο 31’ με πέναλτι ο Κυρτέγος και επτά λεπτά αργότερα ο Παπαϊωάννου έκανε και το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Καρίτσα ήταν και πέρυσι στη Γ’ Εθνική όπου έκανε μία πολύ καλή πορεία. Στο φιλικό παιχνίδι έδειξε πως είναι πολύ έμπειρη ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, ενώ το Μακρυχώρι είναι «νεοφώτιστη» ομάδα στην κατηγορία, στάθηκε καλά, σίγουρα όμως θέλει πολύ δουλειά ακόμη.

Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι και που σημειώθηκε το γκολ από την Καρίτσα, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, δημιούργησαν ευκαιρίες χωρίς όμως να μπορέσουν αν βρουν δίχτυα.

Στην επανάληψη η Καρίτσα διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ αφού είχε πολυπρόσωπη άμυνα και στις αντεπιθέσεις ήταν «φαρμάκι». Όσο και αν προσπάθησε να αλλάξει το σκορ το Μακρυχώρι δεν το επέτρεψε η φιλοξενούμενη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ νωρίς για ακριβή συμπεράσματα αφού και οι δύο ομάδες είναι στο στάδιο της προετοιμασίας. Η Λαρισινή ομάδα έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η Καρίτσα στοχεύει στην άνοδο.

*Με διώροφο πούλμαν αφήχθη στο γήπεδο η ομάδα της Καρίτσας, μία ομάδα οργανωμένη που θα επιδιώξει την άνοδο.

*Πολύ καλές εντυπώσεις άφησαν οι δύο Λαρισαίοι παίκτες της Καρίτσας. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τόλιο και τον Βασίλη Παπαγεωργίου που θα αποτελέσουν βασικά «γρανάζια» της ομάδας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Αναστασίου, Γκαμπέτας, Δραγατσίκης, Σιάτρας, Κουμπούρας, Σπανός, Κολοβός, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι.

Έπαιξαν και οι: Γκατζιούρας, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Μπενεχούτσος, Γαγάρας, Μουξιός, Γουλούλης, Γκαμπούρας.

ΑΕ Καρίτσας (Απόστολος Στύλος): Γαλάνης, Παπαγεωργίου, Δημητρουλόπουλος, Τροΐρης, Παπαϊωάννου, Κοτσιόπουλος, Λαγδάρης, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Δημητρίου.

Έπαιξαν και οι: Καραγκούνης, Λαμπίρης, Πασχόπουλος, Ζωγράφος, Γκίκα, Αλεξίου, Δεληγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Κοτούμπας Δ., Κοτούμπας Ν.

Πλάνα από το φιλικό 1

Πλάνα από το φιλικό 2

Πλάνα από το φιλικό 3