Βαθμολογία

Επιστρέφουν σε άλλο κανάλι...

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη έκαναν μαζί εκπομπή στο OPEN αλλά τελικά δεν κατάφεραν να τα βρουν με τη νέα διοίκηση. Ετσι τόσο η Ανθή Βούλγαρη που υπέγραψε πριν από μέρες την παραίτησή της στο «ανοικτό» κανάλι όσο προφάτως και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος που αποδέχτηκε για λίγο την θέση του προϊσταμένου του πολιτικού ρεπορτάζ που του πρόσφερε ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος, αποχώρησαν από το κανάλι της Παιανίας.

Μάλιστα, όλα δείχνουν ότι οι δρόμοι τους θα ξανασυναντηθούν… Σύμφωνα με  πληροφορίες του , οι δυο δημοσιογράφοι και πρώην συνεργάτες όχι μόνο θα βρεθούν στο ίδιο κανάλι, αλλά όλα δείχνουν ότι θα είναι και στην ίδια εκπομπή.  Κι αυτό γιατί και οι δυο υπέγραψαν στο MEGA και φαίνεται πως έχουν συμφωνήσει για την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού με την Ανθή Βούλγαρη λόγω γάμου να έχει κάνει ήδη και την φωτογράφιση για το λανσάρισμα της εκπομπής.

ΜΕGA-λο θέμα, ωστόσο, παραμένει το τηλεοπτικό μέλλον των υπόλοιπων συνεργατών της εκπομπής του Νίκου Φιλιππίδη, του Ντίνου Σιωμόπουλου και της Μπάγιας Αντωνοπούλου. Όλα δείχνουν ότι οι δυο πρώτοι συνεχίζουν κανονικά στην εκπομπή, αλλά, μαζί με Χασαπόπουλο και Βούλγαρη είναι από δύσκολο έως απίθανο να μπορούν να συνυπάρξουν και οι τέσσερις μαζί εκτός αν η «Κοινωνία Ωρα MEGA» χωριστεί σε δύο μέρη αλά OPEN. Από τις 5.30 μέχρι τις 7 και από τις 7 μέχρι τις 10.00.

Τίνα Μεσσαροπούλου – youfly.gr