Βαθμολογία

Στο Δία Δίου ο Αλέξανδρος Παμλίδης

Στην απόκτηση του Αλέξανδρου Παμλίδη προχώρησε ο Δίας Δίου. Η ανακοίνωση: Η διοίκηση του Δία Δίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Παμλίδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Ο Αλέξανδρος είναι γεννημένος στις 24/2/2003, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα «πρότζεκτ» του Πιερικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τις Ακαδημίες του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου όπου αγωνίστηκε εκεί τη σεζόν 2015-16.

Κατόπιν μετακινήθηκε στην Ακαδημία Εντός Έδρας όπου παρέμεινε για δυο σεζόν (2016- 2018) ενώ την επόμενη χρονιά συνέχισε στην Ακαδημία Σβορώνου. Από εκεί έκανε το πρώτο του μεγάλο βήμα για την ανδρική ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου για την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της περσινής σεζόν, ενώ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος φόρεσε τη φανέλα του Άρη Κοκκινοπλιτών.

Με την προσθήκη ενός ακόμη νεαρού παίκτη όπως ο Αλέξανδρος, ο Δίας Δίου αποδεικνύει περίτρανα πως τη φετινή σεζόν δίνει «τόπο στα νιάτα», με όλους τους φέρελπεις νέους να καλούνται πλέον να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποδείξουν στον Παναγιώτη Παρασίδη ότι αξίζουν να μπουν στην «εξίσωση» της ομάδας ενόψει της απαιτητικής χρονιάς που έπεται.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως ο Αλέξανδρος είναι ο αδερφός του Γιώργου Παμλίδη ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League 2 με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.