Βαθμολογία

Το Κιλελέρ είναι έτοιμο για όλα! (PICS + VIDEOS)

Το Κιλελέρ ξεκίνησε εδώ και λίγες ημέρες την προετοιμασία του ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς που θα αγωνιστεί και πάλι στην Α’ ΕΠΣΛ με όνειρα και φιλοδοξίες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ο σύλλογος την περασμένη χρονιά είχε μία εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα και αν τελικά ολοκληρωνόταν τότε ίσως να τερμάτιζε και υψηλότερα…

Η ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021

Τα νέα αποκτήματα

Αντώνης Γκαραλιάκος, Ζήσης Μαλάκος, Παναγιώτης Κίτσιος, Δημήτρης Καρακάνος, Δημήτρης Μαγαζιώτης, Χρήστος Μαντζαφούλης

Η ομάδα βασίζεται στο οικογενειακό κλίμα κάτι που έχει φτιάξει εξ’ αρχής η διοίκηση μαζί με τους παίκτες και σίγουρα αυτό αποτελεί το «κλειδί» της επιτυχίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Χρήστος Φτάρας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης έχουν δουλέψει πολύ όλο το προηγούμενο διάστημα και τώρα ήρθε η ώρα να δείξουν την αξία τους οι παίκτες του τεχνικού κ. Αχιλλέα Τσιβόπουλου. Εξάλλου ο σύλλογος διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές ενώ έγιναν και προσθήκες ουσίας.

Η διοίκηση παρέχει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές και το Κιλελέρ είναι δεδομένο πως και τη νέα χρονιά και θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός

Το athleticlarissa βρέθηκε την Πέμπτη (13/8) στην προπόνηση της ομάδας και είδε από κοντά την δουλειά που γίνεται ενώ μίλησε και με τους ανθρώπους της ομάδας. Μάλιστα πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε και ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Λαυρέντιο.

Οι δηλώσεις

Χρήστος Φτάρας (πρόεδρος)

Μανώλης Κωστόπουλος (αντιπρόεδρος)

Αχιλλέας Τσιβόπουλος (προπονητής)

Θανάσης Αργύρης (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Καρακάνος (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Βαλατσός (ποδοσφαιριστής)

Δημήτρης Μαγαζιώτης (τερματοφύλακας)

Βαγγέλης Παπαχρήστος (ποδοσφαιριστής)

Αντώνης Γκαραλιάκος (ποδοσφαιριστής)

Φωτογραφίες από την προπόνηση της Πέμπτης (13/8)

Βίντεο από την προπόνηση (1)

Βίντεο από την προπόνηση (2)