Βαθμολογία

Ολοκληρώνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΛ Κ19

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ολοκληρώνει αύριο η ομάδα Κ19 της ΠΑΕ ΑΕΛ. Από τις 5/8 οι παίκτες του Μίλτου Ζιάκα βρίσκονται στην ορεινή Μελιβοία πραγματοποιώντας καθημερινά διπλές προπονήσεις, που έχουν ως σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των παικτών, αλλά και την αφομοίωση της τακτικής και της φιλοσοφίας του προπονητή μας.

Οι υποδομές και οι συνθήκες της φιλόξενης Μελιβοίας για ακόμη μια χρονιά αποτελούν εγγύηση και οι προπονήσεις και το καθημερινό πρόγραμμα της αποστολής της Κ19 έρχονται εις πέρας απροβλημάτιστα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώνεται αύριο με την επιστροφή της ομάδας στη Λάρισα, αφού πρώτα ταξιδέψει στο κοντινό Βελεστίνο για το πρώτο της φιλικό με τον τοπικό Ρήγα Φερραίο.

Ο προπονητής μας Μίλτος Ζιάκας έχει για ακόμη μια χρονιά μαζί του τον προπονητή τερματοφυλάκων των ομάδων νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστα Γουμενόπουλο και την προπονητική ομάδα ολοκληρώνει ο βοηθός προπονητή Χρήστος Λιάπης, που πέρυσι έκλεισε τη χρονιά ως προπονητής της Κ15 και τη φετινή χρονιά θα θητεύσει στο πλευρό του έμπειρου Μίλτου Ζιάκα, με τις ευχές όλων στην ΑΕΛ να δούμε νεαρούς ντόπιους ποδοσφαιριστές να προωθούνται από τις ομάδες νέων της ΑΕΛ στην πρώτη ομάδα, όπως τα τελευταία χρόνια έγινε με τους Σουλούκο, Πινακά, Φουρκιώτη, Ζαχαράκη που είναι ήδη επαγγελματίες, αλλά και τους εκπαιδευόμενους ερασιτέχνες Κοτσιανούλη και Δάκτυλα, που φέτος πήραν το βάπτισμα του πυρός και συμμετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του κ. Γρηγορίου και των συνεργατών του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί τους εργαζόμενους του Δημοτικού Ξενώνα Μελιβοίας για τη φιλοξενία, την ομάδα του Φιλοκτήτη και τον Δήμο Αγιάς για την παραχώρηση του Δημοτικού Γηπέδου Μελιβοίας και τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα για την εν γένει στάση του απέναντι στις ομάδες νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς είναι πάντα δίπλα μας με απόλυτη διάθεση εξυπηρέτησης, για τις διευκολύνσεις που παρείχε στην ομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, αλλά και για το υπέροχο δείπνο που προσέφερε πριν λίγες ημέρες στα μέλη της αποστολής μας στο εστιατόριο – πιτσαρία που διατηρεί στη Μελιβοία.

Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε και τον άνθρωπο που φροντίζει και επιμελείται το Δημοτικό Γήπεδο Δήμητρας Αγιάς με πολύ κόπο και μεράκι, δηλαδή το προπονητικό κέντρο που μας φιλοξενεί όλον τον υπόλοιπο χρόνο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Δήμητρας κ. Βαγγέλη Δολμέ, που σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Αγιάς έχουν βελτιώσει τις υποδομές και συντηρούν το φιλόξενο γήπεδο και τις εγκαταστάσεις του.