Βαθμολογία

Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα στο Open!

Aλλαγή σελίδας και τηλεοπτικών project για τον Σάββα Πούμπουρα που μετά από μία επιτυχημένη τριετία στον ΑΝΤ1 με εκπομπή ακραίων φαρσών και backstage συνεντεύξεων στο Dancing with the Stars, μετακομίζει στο Open με δικό του τηλεπαιχνίδι.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια ζώνη του προγράμματος θα προβάλλεται το νέο τηλεπαιχνίδι, το σίγουρο όμως είναι ότι θα έχει τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα παρουσία, ενώ το πιθανότερο είναι να είναι απογευματινό.

Το όνομά του θα είναι «The Joker’s Wild» και στηρίζεται πάνω στην αρχική ιδέα ενός αμερικάνικου τηλεπαιχνιδιού που έκανε μεγάλη επιτυχία από τη δεκαετία του 70. Το τηλεπαιχνίδι στηρίζεται στη διπλή ιδέα των γνώσεων αλλά και της τύχης.

Οι παίκτες θα διαγωνίζονται σε ερωτήσεις γνώσεων πολλών πεδίων τα οποία όμως δε θα διαλέγουν αυτοί. Τις κατηγορίες θα τις επιλέγει ένα μηχάνημα που θα θυμίζει λίγο τους «κουλοχέρηδες» των καζίνο. Έτσι ο κάθε παίκτης θα υποχρεώνεται να απαντήσει ακόμα και σε ερωτήσεις από κατηγορίες που δεν είναι δυνατός και δε θα επέλεγε ποτέ ο ίδιος.

mediaday.gr