Βαθμολογία

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε ελεύθερο τον Αρεολά

Παρελθόν από το δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο Αλφόνς Αρεολά, καθώς οι διοικούντες τη «βασίλισσα» ανακοίνωσαν σήμερα (11/8) το τέλος του δανεισμού του Γάλλου τερματοφύλακα.

Υπενθυμίζεται ότι οι Μαδριλένοι απέκτησαν τον 27χρονο διεθνή τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν ο Κέιλορ Νάβας ακολούθησε το αντίθετο... δρομολόγιο. Τότε ο Αρεολά είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μερένγκες», χωρίς ο δανεισμός του από την Παρί Σεν Ζερμέν να περιλαμβάνει οψιόν αγοράς από μέρους της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γάλλος γκολκίπερ αποκτήθηκε για να καλύψει τη θέση του αναπληρωματικού του Τιμπό Κουρτουά και «κατέγραψε» εννέα συμμετοχές στη διάρκεια της θητείας του στον ισπανικό σύλλογο (σ.σ. τέσσερις στο πρωτάθλημα, τρεις στο κύπελλο και δύο στο Champions League).

Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να δώσει στον Ουκρανό Άντρι Λούνιν τη θέση του αναπληρωματικού του Κουρτουά. Ο 21 ετών πορτιέρε πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν 2019-20 με τη μορφή του δανεισμού στη Βαγιαδολίδ, με την οποία έπαιξε σε δύο ματς κυπέλλου, ενώ από τα μέσα Ιανουαρίου παραχώρηθηκε δανεικός στην Οβιέδο, όπου «κατέγραψε» 20 συμμετοχές στη Β΄ κατηγορία της Ισπανίας.

onsports.gr